Dačić: Rano je da dajem ocene o Slobodanu Miloševiću i Mirjani Marković

Ostavite komentar


  1. Za Dačića naročito,sve treba da sazri kao vino onda ga u koferčetu doneti i polako otvoriti uz Miljacku kako bi uživanje bilo potpuno.

  2. Najveći zlikovci Sloba, Mira i & uništili Srbiju više od turaka i nacista zajedno…. da se raspiše referendum da se Dačić izbaci sa političke scene….ko je on da nam „soli pamet“ posle onakva 4 sumanuta samoubilačka rata?

  3. Ko si bre ti da ti dajes ocenu o Miri i Slobodanu?. Pa bre Milosevici su za tebe bili i gospoda i politicari. A ko si ti?. U svakoj vlasti si se ugurao. Potpisao si „briselski sporazum“ i ukinuo nase institucije na Kosovu. Cim Vucic ode sa vlasti , za sve sto si uradio moraces da odgovaras.

  4. Istoriju ne pišu političari, a ni karijeristi koji su članovi stranaka, pa zbog toga Dačić ima razloga da dobro promisli šta radi i govori, ako nije već kasno za njega.
    O Miloševićema se već mnogo zna, imamo presude u Hagu za UZP i presudu za Ivana Stambolića u kojoj je pravosnažno presuđeno, da je naredbodavac S.Milošević.
    Istorija je presudila i čelnicima SPS, jer ne može biti revizije njihovih presuđenih zločina u Hagu.
    Morati će i Srbija priznati svoje učešće u ratovima, koje je vodila pod vodstvom Miloševića, a kako će biti vrednvana Dačićeva uloga u vlastima od 2004. do danas nemam dilemu, vrlo loše.

    1. A jesi li se zapitao kako to bas Stambolica da ubiju?. Jesu li se drugi sakrili ?. Zasto bas njega?. I sto bas Curuviju?. Sta im je Curuvija bio kriv?. Neki znaju , ali da su mediji slobodni , mnogo toga bi drugima bilo jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.