Dačić: Rezolucija Kongresa o braći Bitići bez značajnih posledica po odnose

Ostavite komentar


  1. Zašto se zahtev da se reši ubistvo tj streljanje 3 čoveka,ma kakvi oni bili,smatra pritiskom?

    1. Zato što SAD, kao veoma „demokratska“, i država koja „drži“ do principa treba da objasni šta su američki državljani tražili na ratnom području Srbije, Ko je organizovao „Atlantske brigade“ na području SAD i slao ih u Srbiju i, kakvi su učinci odnosno zločini počinjeni od strane ove braće dok nisu stradali, moram priznati, na ovako nedozvoljiv način. Mi se nikada ne smemo spuštati na moralni i mentalni nivo ovakvih američkih državljana. Potom, pre bilo kakvog postupka treba razjasniti da li su ova braća bili plaćenici na ratištu u Srbiji odnosno „psi rata“ i kojim zakonima, kao takvi podležu?! To je pritisak gospodine, ako niste znali?! Vi pokušavate da osudite tudje zločine dok, u isto vreme štitite svoje zločince. Mislim da je to nedostojno svakog poštenog gradjanaina koji ima minumum ljudskog integriteta.

  2. Pitanje nad pitanjima, koje gospidin Vucic, kao ni jedna druga licnost iz aktuelne vladajuce koalicije, ne sme da postavi je sledeće; Sta su americki drzavljani, clanovi „Atlantskih brigada“, trazili na ratistima u Srbiji? Kao potpitanje, moglo bi biti sledece? Ko je na teritoriji SAD organizovao te „Atlantske brigade“, i kakav je njihov ucinak bio? Da li je protiv bilo kog ucesnika tih brigada ili americkih drzavljana, koji su ucestvovali u ratu u Srbiji, pokretan bilo kakav sudski postupak u SAD? Mislim da su to sasvim normalna i razumljiva pitanja, koja bi mozda dovela do razresenja ubistva ove brace, kako i oni ne bi ostali „kolateralna steta“ poput mnogih nevinih gradjani Srbije koje su pobile americke „milosrdne“ bombe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.