Dačić sa Čepurinom o razvoju saradnje između Srbije i Rusije

Ostavite komentar


  1. Ja napisah pre neki dan komentar zašto je koferče išlo na južnoameričku turneju, da bi tamo opipao puls latinosa i bolivijaraca za eventualnu venecuelansku ratnu krizu i da utvrdi kakva bi njihova reakcija najverovatnije bila. Kad sakupi informacije sačinjava izveštaj za Moskvu i to se šilje diplomatskom poštom jer se etru više ne veruje. I šta se danas desilo? Kome koferče ide prvo u susret sa dalekog puta? Pa naravno koferče ide da se čepi čepurinu i predaje referat i izveštaj o utvrđenom za moskvu. Verovatno nakon razgovora biće bogatiji za još neki koferčić a mi siromašniji za pare koje je stukao za putovanje i provod.

  2. Poštovana redakcijo, uporan sam pa ću ponoviti komentar koji ne pripustite na komentatorluk, o našem koferčetu. Napisah pre nekoliko dana komentar da je koferče za naše pare otišao na proputovanje po južnoj Americi kako bi opipao puls latinosa i bolivijaraca na eventualnu ratnu krizu u Venecueli, koju očigledno našoj planeti spremaju putinovi rusi i njihova trampovska braća u SAD, a potom da sačini izveštaj o utvrđenom i diplomatskim putem šilje ga moskvi, jer se etru ne veruje nikako. I šta se juče desilo? Kod koga je koferče odmah potrčalo da izvesti o utiscima? Pa naravno čepi se čepurinu i nada se novim koferčićima za učinjeni poslić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.