Dačić: SAD ima novi pristup rešavanju pitanja KiM

Ostavite komentar


  1. Ovo je vec treca reciklaza jednih te istih recenica u poslednja dva dana od strane aktuelnog predsednika spoljnih poslova. Po sve ucestalijim aktivnostima i prilicno degutantnim izlivima neznosti na temu uzenandno rehabilitovanih odnosa Srbije i SAD, naslucuje sa da se obavljaju domaci zadaci u trazenju pojasa za spasavanje jer se neko opasno zaglibio u svojim politickim neukostima i nedoraslostima. Medjutim ovi spinovi niposto ne mogu da prodju pored skorasnjih secanja naseg naroda.

  2. Tko zna , Amerika vodi vrlo enigmaticnu spolnu politiku ..Ako je pre 20 g. upotrebila B-52 , danas nema razloga za tim supermodernim avionima pa cd možda eksperimentalno upotrebiti dronove …
    tko zna ..!

  3. Prvi put Brnabićke u SAD, ako je to tačno, uspela da ubedi Amere da promene filozofiju prema Srbiji i Kosovu. Indicija je da nam sada idu na ruku. Njen predhodnik je trčao po SAD, čak je donirao tri miliona naših dolara za svoj napredak i uspon, preračunao se i pogrešio, možda ga prešao savetnik Bler, ne njega, no nas. Pare su naše. Ovim, Ana je zaslužila da se pominje za sto godina po zastavi i proslavi dva veka podizanja srpske zastave na Beloj kući. Zaslužni Pupin pa Ana, a ološ neka se gubi. Šteta što neje joj dozvoljeno pre da ide u SAD i predhodne parade bolje bi prošle?

  4. Kad cujem Dacic kako prica za Ameriku,to je kao ,,puska,,bez municije…(!).Amerika ne menja stav prema Republika Kosova!Sta dalje…?Nema ,,nove,,politike prema Kosova…!Srbijo,menja sam sebe,to je bolje za danas i za sutra Srbskog naroda.Ako bude to na tlu Balkana,verujte da tek tada mozete da vidite prosperiteta i dobro sa prvog komsije Alabanksog naroda e Republika Kosova!Nema nista od ,,stare historije,,na Balkanu!Verlina za sve nas,kako treba ziviti na miru,vreme trazi da menajmo put merznje i neprijatelsko..!

  5. Prvi put Brnabićke u SAD, ako je to tačno, uspela da ubedi Amere da promene filozofiju prema Srbiji i Kosovu. Indicija je da nam sada idu na ruku. Njen predhodnik je trčao po SAD, čak je donirao tri miliona naših dolara za svoj napredak i uspon, preračunao se i pogrešio, možda ga prešao savetnik Bler, ne njega, no nas. Pare su naše. Ovim, Ana je zaslužila da se pominje za sto godina po zastavi i proslavi dva veka podizanja srpske zastave na Beloj kući. Zaslužni Pupin pa Ana, a ološ neka se gubi. Šteta što nije joj dozvoljeno pre da ide u SAD i predhodne parade bolje bi prošle?

  6. Ko još može i sme da veruje Miloševićevom glasnogovorniku i huškaču na rat? Za ovo što nas je zadesilo i što se dešava je i Dačićeva velika odgovornost. Ali, narod je stavio, sav srećan, glavu na panj i prepustio svoju sudbinu prevarantima i pljačkašima, sav srećan što može da glasa za njih. Da ne bude zabune, u istom morbidnom kolu igra i tzv. opozicija – svih tridesetak godina.

  7. Novi američki pristup je baziran na dve tačke. 1) Kosovo dobija punu i bezuslovnu nezavisnost, i 2) Dačicu se uskraćuje pevanje na drzavničkim skupovima.

  8. I naposletku, sve je više nego postalo jasno. Mesecima nam stavljaju do znanja da bi trebali biti srećni i sa jednim metrom dok se sve već unapred znalo. Da ćemo dobiti i cela dva. Zvona će zvoniti u slavu velikom državniku.

  9. A šta će biti, Dačiću, ako je Amerika po pitanju Kosova zauzela stav kao po pitanju Krima? To bi za Srbiju bilo najgore rešenje, a pogotovo za njeno kompromisersko rukovodstvo. Zato gledajte da je preduhitrite, pa makar i jednostranim priznanjem. Tražite zauzvrat samo razgraničenje. Manite se svojih tumačenja tuđih izjava po principu što je babi milo to joj se i snilo. Ne zna se ko će ugasiti ako Amerika zaista mrdne repom: Srbija ili Kosovo. Ma kad je vama pošlo za rukom da nekog preštimujete?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.