Dačić o tome zašto je rekao da se na snimku iz Banjske vidi sneg: Pogrešio sam, nisam hteo da pravdam Radoičića

Ostavite komentar


  1. Večiti Dačić ! Jaše ovom narodu zavrat 35 godina. Sramota koje neznalice vode ovu državu.

  2. Dacic je ili totalna neznalica ili opasna lazovcina, dodaje ulje u vatru, to sve steti njegovoj voljenoj Srbiji, tezak licimer, nema on ni trunke patriotizma u sebi.

  3. I Dačić ima odgovornost zbog druženja sa dosmanlijama i produžetka njihove vladavine.

  4. On je to namerno uradio. U normalnoj zemlji takav lik nebi mogao biti blagajnik u pionirskoj organizaciji.

  5. Dosta realnih i dobrih komentara,ali nesto nedostaje.Nedostaje to da komentari nece nazalost nista da promene.Zato,jedino sigurno resenje je svi na ulice slozno i dostojanstveno i da se ovim kriminalcima,lopovima i ulicarima pokaze gde im je mesto.Ovi kriminalci pricaju istu pricu vec 12 godina,a ovaj bot od ministra je od svog sefa prozvan kao notorni lazov,a to su svi.Zato narode,sledeci put svi na ulice i sto kazu „bolje jednom zauvek nego uvek za jednom“.

  6. Ako je tacno da je neko rekao Dačiću „da je to stari snimak“ to bi za svakog iole normalnog čoveka bio DOKAZ da su se ovi TERORISTI „redovno okupljali u Banjskoj“ i pre ovog „tragicnog dogadjaja“ !
    Moguce je da medju tim „starim snimcima“ ima i onih na kojima se „vidi sneg“ !

  7. Posto Ivici Dacic nije prvi put da pogresi red je da podnese ostavku na funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.Zalosno je to sto su na funkcijama mnogi partijski kadrovi koji takodje ne zasluzuju funkcije.U neuredjenoj drzavi kakva je nasa je sve nemoguce moguce zato je drzava na dnu skoro u svemu.

  8. Dacicu da li di video ambasadorku Milicku sa tompusom da li imas oci ko su ti ljudi koji predstavljaju Srbiju ,Sramota

  9. Nisi ti pogrešio, samo si Vučićev sendvičar. Sa tobom SPS je sendvičarska družina a ne stranka. Socijalista treba da bude levičar, da bude opozicija mafijaškoj vlasti, da se bori za boljitak i evropske integracije. Ti si Dačiću isluženi pion Miloševića, koji se šepuri uz mafiju, štetočina koji za svoj lični interes učestvuje u uništavanju Srbije. Fuj.

  10. Kako se zakopčava ovo koferče? Ili kako ono zamišlja da se mi zakopčavamo?

  11. Ovaj KORDINATOR svih tajnih sluzbi R . Srbije se “ zaglavio u snegu do ramena “ . . . spasavaj se ko moze , Titanik TONE !

  12. Volela bih da niste nasi politicari nego neke nama neprijateljske zemlje
    Ko je pod vasom vlascu ziveo ni pakao mu nece tesko pasti.

  13. Zagrli, ništarijo, to koferče i begaj. Pa ti ni sam sebi ne veruješ, samog sebe lažeš, pa uveče pred spavanje pljuješ svoj lik u ogledalu u kupatilu. Begaj u noć dok još možeš, stići će te sopstvene noćne more. Spasa ti, pred samiom sobom, nema. Begaj, begaj, daleko.

  14. Zagrli, ništarijo, to koferče i begaj. Pa ti ni sam sebi ne veruješ, samog sebe lažeš, pa uveče pred spavanje pljuješ svoj lik u ogledalu u kupatilu. Begaj u noć dok još možeš, stići će te sopstvene noćne more. Spasa ti, pred samiom sobom, nema. Begaj, begaj, daleko.

  15. Da bi se takve izjave davale.
    Laž kao osnovna poluga i motivacija opstanka na vlasti-neoprostivo

  16. Da li jos iko veruje Dacicu? Zamajava ovaj narod od 90 ih. U svakoj vlasti, osim 2 godine. Nadam se da je sada kraj.

  17. У“ нормалној “ земљи не постоје пионирске организације. А Дачићу који воли да пева на увце, би требале дебеле наочаре.

  18. Cuti budalo i zagrizi jabuku!
    Ne laprdaj vise. Sto vise pricas vise se lopatas. Samo ne znam do koje dubine zemljine utrobe si dosao?

  19. Slab si u svemu pa i u laganju,diletant.Jedino je bio dobar da zataska koferce.I to je nama ministar,sramota.

  20. Citat: Priština godinama želi da zauzme sever Kosova.
    Komentar: Kao sto naziv kaze Sever Kosova. Ne moze Kosovo da zauzima svoje delove, ali postoji zelja i moznost da se rascisti od kriminalaca u liku radojcica…

  21. Ivice, Ivice, da li bar malo stida ima u tebi.I ti si se isto kao faraon obogatio na grbači ovog naroda. Reci mi samo čime ti se bavi sin.Mora da i on kao Marko istovara gajbice. Božija kazna će vas kad tad st

  22. Jel realno šta ovaj priča? Stari snimak? Jel svestan kakav nož zabija u leđa državi a MINISTAR! Na čemu si sotono komunjarska?

  23. I tako … Ivica lupa 35godina i dalje lepo pluva, i dalje je na vlasti tj na državnom kazan klepa lovu on I njegovi pajtosi a vi ga glasajte i dalje idalje. Pa će nam biti mnogo mnogo bolje ..za 100god kada njega ne bude bilo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.