Dačić: SPS nije predstavnik Rusije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nisi u pravu Dacicu zbog dva pogresna stava.
    1/ Samo onaj koji misli da je on predodredjen za VECITOG MINISTRA misli da je nista, ako nije ministar.
    Uz pomoc koje fatamorgane moze da se objasni kako je Antic tolike godine sa poklonjenom diplomom Vise komercijalne skole mogao da upravlja srpskom energetikom, i legalno se posluzuje najvecim budzetom u privredi za svoj poluprivatni i po mladu populaciju stetan “biznis“.
    2/Tvojim imenovanjem na mestu Predsednika Narodne Skupstine SPS nije dobio drugu vec PRVU PO ZNACAJU FUNKCIJU U VLASTI REPUBLIKE SRBIJE. Udvoristvo ne bi trebalo da ti potiskuje znanje s Fakulteta koje jasno kaze najvecu vlast u Republici ima Narodna Skupstina, jer ona donosi Ustav i zakone po kojima bi i Predsednik Republike morao postupati.
    Zasto Vucic ne postupa bas uvek po Ustavu i zakonima to jedino ti i tvoje kolege poslanici imate pravo i mozete da ga pitate, pozovete na odgovornost. A, ne on Vas.
    Prema tome izvukli su ti PREMIJU NA IZBORNOJ LUTRIJI. Pa se slobodno posluzi. Opravdaj svoje DESETKE sa Fakulteta, a ne da non – stop velicas Vucica, kao da bez njega ne umes nista da radis. Malo vise hrabrosti treba pokazati.

    1. Praksa se ipak pomalo razlikuje od teorije… Dačić je u ovom konkretnom slučaju postavljen za najavljivača hora netalentovanih drekavaca koji urliču jedne te iste hvalospeve na račun AV-a. Manje ponižavajuće bi bilo da ga je postavio za šefa kuhinje skupštinskog restorana.

      1. Mani se prakse ona zna da bude bumerang, ako se ne postuje zakon. A, zakon se masovno ne postuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.