Dačić: Srbija se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore, ali je interesuju prava srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. 1.Uvođenje viza za milogorce
    2.Proterivanje crnogoraca bez regulisanog boravka u Srbiji i imanja srpskog državljanstva koje ne mogu imati bez otpusta iz crnogorskog.Hitna provera dokumenata svih milogoraca u Srbiji jer mnogi imaju dvojna državljanstva.Naravno zabrana dvojnog državljanstva.
    3.Zabrana rada za crnogorce u Srbiji odmah i proterivanje svih crnogoraca na radu u Srbini u roku od 30 dana.
    4.Proterivanje crnogoraca iz svih drž.službi, i proterivanje iz Srbije.
    5.Proterivanje svih studenata sa svih fakulteta u Srbiji ( bez obzira budžet, ne budžet).
    6.Ispitivanje porekla imovine svih Vračarskih crnogoraca, oduzimanje pogotovu “ čuvenim investitorima“ nelegalne kriminalom stečene.
    7.Zabrana transporta robe ka / iz C.Gore.
    8.Spuštanje Dipl.odnosa na nivo Konzulata.
    9.Zabrana tranzita ljudi, roba i vozila, kao i preleta aviona .
    10.Raspuštanje SMATSA i hitno osnivanje samo srpske kontrole leta.
    11.Proterivanje svih pacijenata iz svih bolnica u Srbiji iz C.Gore.
    12.Zabrana crnogorskih udruženja u Vrbasu i Lovćenca i proterivanje iz Srbije svih koji su tu naseljeni 1945.Vratiti njihove kuće nemcima od kojih su pre svega oduzete.
    Dosta bre više poniženja od tih brđana.

    1. Al’ se ti nalupeta jadna ti majka. ti bi to odma po kratkom postupku a….?
      Blago nama za ovakve likove I sto je najgore puno ih ima a sakriju se kad je gusto. Tuga pregolema

    2. Kako ste mogli da objavite ovako rasisticki komentar?!?!Proterivati ljude iz Srbije, iz bolnica, da li ste vi ljudi pri sebi???Ipak vas drzim za ozbiljne novine, ovo je tezak faul

    3. Vize za milogorce- da ti nisu ove tacke napisane 1933 godine negde oko Berlina ..Sram te bilo..zbog ovih huskanja na proterivanje

  2. Dolivanje ulja na vartu ovim netačnim poređenjima. Vinaver: „Jedan Srbin — jedna politička partija. Dva Srbina — dve političke partije. Tri Srbina — pet političkih partija. Četiri Srbina — svetski rat.“ Da je Vinaver poživeo video bi i sam koliko je bio u pravu. Evo od pada Berlinskog zida 1989-2019 neki među nama zdušno su radili (i dalje rade) na otpočinjanju 3 svetskog rata…

  3. A da li se crna gora mesa u unutrasnje stvari Srbije, kada priznaje nezavisnost nase juzne pokraine?

    1. Ne može se očekivati od ateista i agnostika da brane prava vernika, bez obzira da li se radi o Srbiji ili Crnoj Gori. Zakonom, koji je usvojen u CG, ne samo da se krše prava crkve i vernika, već je protivan ustavu i evropskim standardima. Takav zakon je praksa u zemljama gde su država i religija neodvojiva celina, a to u Evropi nije praksa unazad vekovima. Mogla je srpska vlada da uputi protestnu notu crnogorskom ambasadoru u Beogradu, kao što je urađeno kada su hrvatski državnici davali izjave u kojima su veličali NDH. Pretpostavljam da ne žele da pokvare odnose dva režima, koji su najbolji od kada su se Milošević i Đukanović sporečkali oko podele kolača(vlasti).

  4. Svuda se mesas, cinite zlo i pokoru. Sejete mrznju, sanjate i otimate sve za nolesni san Velike Srbije- zla Balkana.

  5. Zne se ko je Tarzan ali se ne zna sta ste vi koji cutite . Osim sko se ovim ne odvlaci paznja sa drgih afera. Kad nema novca u igri svi cute. Boli ih za svetinje. Reagujte da znamo da ste zivi !!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.