Dačić: Srbija se trudi da ne zaoštrava situaciju sa Crnom Gorom

Ostavite komentar


  1. Srbija se (uglavnom, Vulin i Dačić pogotovo) trudi da dolivanjem ulja na vatru ne zaoštrava situaciju sa Crnom Gorom…

      1. „Milogorci“ (je li vas sramota ili vam je gadljivo da kažete Crnogorci) kakvi gođ da su ne miješaju se u poslove Srbije, dok je obratno bjelodano jasno (Vučić, Irinej, Dačić, Vulin…) – hoćete da uređujete odnose u nezavisnoj državi. I ne samo danas, nego uvijek (izuzimajući vrijeme FNRJ i SFRJ).

        1. „Milogorci“ je i vise nego adekvatan naziv. Nego zar se na „milogorskom“ novogovoru ne kaze „u neovisnoj drzavi“? Skoncentrisi se malo.

          1. Zadovoljni smo i nezavisnom, a vi se kusurajte sa neovisnom. I ona vas je ispeglala…

          2. @Posmatrač sa strane
            Naravno da su tebi slicnima idoli ti iz „neovisne drzave hrvatske“, nije to za cudjenje. Uglavnom, kada vec pokusavas da koristis milogorski, probaj da budes dosledan inace ispadas tragikomican.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.