Dačić: Srbija spremna na dijalog, Priština nije

Ostavite komentar


  1. Ja stvarno vas ne razumem komsije cak kazete nesto su norvozni Albanci jer im se zuri jer Kina Rusija uzimaju primat i jacaju a USA (SAD) se „slabe“ a posle kazete evo oni nisu spremni za razgovore pregovore za sporazu , BTW Kosovo je formirao i novi tim pregovora novu platformu koju usfojila u Parlament Republike Kosova sto ne kazete da vi hocete da kupite vreme jer je neizbezno Priznanje Republike Kosova JER PRIZNANJE JE JEDAN JEDINI PUT DRUGOG NEMA TO I SAMI ZNATE ALI SE PRAVITE BLESAVI KAO TO DA NE ZNATE .

      1. AKO HOCEMO TAKO REALNO I MI KAZEMO DA JE GRAD NIS-i (koji na Albansko znaci PERVI) je bio Albanski grad i bice grad Prirodne Albanije.

      2. Kosovo je samo u tvoju glavu Srbija, ajt idi do Pristine pa ces videt gde je Kosovo. Ustaj, ti sanjas jos. Kosovo je davno otisao iz Srbije, budi se covece.

  2. Da bi se rešilo kosovsko pitanje na realan način, političari moraju znati PET stvari :
    1). Kosmet će uvek biti srpski, tj u duši i srcu svakog Srbina ;
    2). formalno i realno ono je samostalna država koju priznaje skoro cela Evropa , SAD, Kanada, i dr. zemlje;
    3). u tim državama koje su priznale Kosovo, živi 3 miliona Srba, koji šalju rođacima u Srbiji 3 milijarde evra godišnje, bez kojih Srbija ne bi biološki opstala;
    4). Srpska će se lakše prisajediniti Srbiji (REALNA Srbija), kada se Kosovo pripoji Albaniji;
    5). Vatikan i Katar, formalno ne priznaju samostalnost Kosova, a u suštini ga podržavaju, jer tako slabe PRAVOSLAVNU Srbiju !

    1. Šta oćeš da kažeš, da se Tiitini pitomci lažno bore, prvo za Veliku Srbiju a sada za Kosmet ,
      samo da se ne bi stvorila REALNA Srbija, koja bi ubrzo postala kraljevina , po uzoru na Parlamentarne kraljevine u EU , u kojima obični građani najbolje žive, a tajkuni plaćaju najveće poreze !

  3. Dačiću, ako Srrbija ne priznaje Kosovo zašto si kao Ministar policije 2013 (i premijer i pregovarač) integrisao administrativ prelaze u granicu sa albans carinom (zaokružio teritorijal suverenitet Kosova), ukinuli sve instituc. Srbije, Srbe integrisali u albanske institucije? Kažeš sem razgraničenja, nije ponudjeno rešenje koje je kompromis? Zašto Vučić nije razjasnio kakvo razgraničenje (da se vlasi-Srbi ne dosete: mislio na integrisanu granicu- drugi izraz za demarkaciju granice koju je pre toga tražio Hašim Tači)? Tako i o Brisel. sporazumu-BS govorite samo o naslovu- a o suštini i odredbama ćutite- ne dostavljate Narod. skupštini na debatu-referendum (da narod sluša Vučićevo tumačenje ili da sam tumači). SAD-EU-Kosovo, Tramp-kongresmeni-pristala Merkelova, nagovaraju Putina- pronašli KOMPROMIS: Da samo Vučić i Tači (BGD-PR) reše istorijski Kosovo. Prihvaćena moguća KOREKCIJA granice-zamena teritorije (3 srp. za 3 kosov. opštine)=kompromis za ulazak KS u UN. Izdaja i predaja KiM

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.