Dačić: Tači nastavlja sa provokacijama

Ostavite komentar


  1. Eh, sada, da sam neka vlast ili sila, gospodin Dačić bi dobio javno, na nekom trgu, dvadeset po guz..ci, za ovu svoju tvrdnju? Ne, zato što njegova tvrdnja nije tačna, ne zato što je opoštepoznato da su albanski multietničari kao dokazani rušitelji svakog civilizovanog poretka, u kratkom vremenskom periodu na ovaj ili onaj način, pobili i proterali najmanje 500.000 Srba, već zato što do sada, za te zločine, za očiti genocid, nije pokrenuta tužba pred medjunarodnim sudom?! Za zločine kojima smo bili nemi svedoci u dužem vremenskom periodu a da ništa nismo preduzimali. Zašto gospodin Dačić ovaj podatak iznosi danas? Da li kao tipičan srpski inat Albancima ili je nešto drugo u pitanju? Zašto Srbija odnosno srpske vlasti, u kojima je sedeo i gospodin Dačić, nisu se bavile zločinima koje su Albanci počinili protiv Srba? Da li im srpski životi, tu gospodin Dačić nije izuzetak, služe samo za dnevno-politička prepucavanja? Da se razumemo gospodina Dačića smatram edukovanim političarem ali, čini mi se da ni on nije daleko odmakao od onog klišea stvorenog u široj javnosti, posebno onoj medjunarodnoj, da ubiti Srbina ne predstavlja nikakav zločin? Zašto mi ćutimo o zločinima protiv sopstvenog naroda? Zašto krijemo svoje dželate? Koja je tu patologija u pitanju?

  2. Veceg kameleona i pihtije od coveka nema od Dacica. Jedno misli, drugo govori a trece radi. Iz "mrtvih" ga je izvukao Bora Tadic. Sada se to sveti svima njima.
    Ako ovaj poreklom Kosovar iz sela Zrze (Prizren) ostane i dalje u politici Beograda ubedice gradjane Srbije da im je standard veci od Svedskog i da ce se EU uskoro prikljuciti Srbiji -a ne obratno.

  3. 500 000 ubijenih Srba na Kosovu?
    Ako mi date broj vašeg dilera častim dop.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.