Dačić: Tadić izgubljen u vremenu i prostoru

Ostavite komentar


  1. Može li neko da nauči Dačića da sporazum o vojnim snagama nije isto što i Gvantanamo zatvorenici?! Radi li iko pristojan u MSP ili su sve Odalovićeve starlete? Dok god ovo Dačić ne nauči, svako od nas ima pravo da deli Dačiću lekcije. I građani i seljaci.

  2. I za ces reci dVucicareci izgubljen u vremenu i prostoru, za koju godinu, ako ti se ukaze prilika, jer, takav si Daco.

  3. A on neka prvo zahvali Tadiću što ga je digao iz mrtvih i evo od 2008. godine je u nekoj vladi. Dokle,bre?

  4. Nikada nisam bio niti sam sada Tadićev obožavalac ali koga uopšte više interesuje šta o bilo kome ili bilo čemu kaže Ivica Dačić?

  5. Koliko su isprepadani, korumiprani i nepostojani naši političari…ovo je strašno.

  6. I Srbija je izgobljena u vremenu I prostoru s Dacicem………..nije li to mnogo veca steta???

  7. Дачићу, вараш се. Иако презирем Тадића, пре ћу гласати за њега на председничким изборима него за тебе. Јер ти… Не може се речима описати колико си одвратан.

  8. Bruka i sramota da nam "banana-man"deli lekcije o svemu i svacemu.Da je Srbija normalna drzava,sa jakim institucijama,ovaj covek i njegova partija bi odavno bili zabranjeni i poslati u zatvor tj.istoriju.Da vas podsetim,da je devedesetih,za vreme vladavine njegove partije-sps,u parlament Srbije usla partija ubice i kriminalca Arkana.Eto to vam je Srbija danas-zemlja apsurda.

  9. Obojica su izgubljeni,već odavno,a kamo puste sreće da su i ostali izgubljeni,jer sa njima i takvima,svi ćemo se izgubiti.

  10. Genijalni počivši Pavle Savić je davno rekao:"Sve je ovo osveta lošoh đaka"!
    U vreme kad su Dačići i Vučići upisivali studije na te fakultete su išli samo manje sposobni studenti.
    Dođe još gore vreme, da ljudi kupe diplome i bez ikakvog znanja zasednu na vlast i od naše države i naših sudbina prave tužnu komediju!
    Čini mi se da će samo velika nužda naterati ovaj naarod da počne da misli i deluje.A dotle će mnogi pocrkati kao stoka.
    Sve ovo nam se dešava zato što to i zaslužujemo!

  11. Овако виспрен одговор је могао извадити само из "кофера".

  12. Eh da su biraci imali malo vizije i dali Tadicu apsolutnu vlast na 10-ak godina, ne bi se danas ljubomorno okretali za Hrvatskom. Ovako, kad ste vec birali Dragicu Nikolic, uzivajte. Mada vidim da se i nje polako odricete.

  13. Negde postoji poslovica: Pametni znaju šta govore, budale govore šta znaju.

  14. Sudeči po komentarima Srbija uživa u mržnji protiv sebe! Ona nema drugog neprijatelja. Srpski mazohizam.

  15. onoga,,slavnog dana kada je tadič izgovio onereči,da svi iamo po jednu žalost,i gazda iz Laktaša D,odik mu bio na Mitingu,sam je sebi utrčao u stomak,,,Srećom,, pa je Dača ostao,,nedodirljivi,,ČERČIL ,OVE STRADIJE SA SVIM SVOJIM,,MINULIM RADOVIMA, U ,NESREĆNO SKLOPLJENIM OKOLNOSTIMA, DOK JE JOŠ BIO,,PERSSONA NON GRATA,,AL JE ,PO DIFOLTU ,,VEĆ ZABORAVIO,,.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.