Dačić: Tadić izgubljen u vremenu i prostoru 1Ivica Dačić Foto: SPS

Boris Tadić je izgubljen u vremenu i prostoru, napominje za Danas Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS.

To je njegova reakcija na izjavu bivšeg predsednika Srbije da je i njegovoj vlasti bio nuđen prihvat zatvorenika iz Gvantanama, ali da su tada smatrali da to nije korisno za Srbiju.

Na pitanje da li smatra potez ove vlade i dolazak dvojice zatvorenika iz Gvantanama dobrim u ovom trenutku, Tadić je u intervjuu za Politiku rekao: „To je potez kratkog daha, koji će ovoj vladi doneti još nekoliko dana dobrih odnosa sa SAD.“

Dačić na to odgovora u izjavi za Danas da je Tadić potpisao sa Kondolizom Rajs sporazum o privilegijama i imunitetima za oružane snage SAD na teritoriji Srbije, a da to ne važi za naše oružane snage. „Zato nema pravo da bilo kome deli lekcije“, napominje Dačić.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “Dačić: Tadić izgubljen u vremenu i prostoru”

  1. Može li neko da nauči Dačića da sporazum o vojnim snagama nije isto što i Gvantanamo zatvorenici?! Radi li iko pristojan u MSP ili su sve Odalovićeve starlete? Dok god ovo Dačić ne nauči, svako od nas ima pravo da deli Dačiću lekcije. I građani i seljaci.

  2. I za ces reci dVucicareci izgubljen u vremenu i prostoru, za koju godinu, ako ti se ukaze prilika, jer, takav si Daco.

  3. A on neka prvo zahvali Tadiću što ga je digao iz mrtvih i evo od 2008. godine je u nekoj vladi. Dokle,bre?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.