Dačić: U Hrvatskoj se vrši nečuvena politička provokacija

Ostavite komentar


  1. Ima onaj vic: Mujo života ti, ti nemoj me više braniti. Kada god se Dačić brinuo o Srbima u Hrvatskoj njima je bilo malo gore. On iz svog zapećka valja besmislice ne mareći za posledice po druge. Kada im nije pomogao dok je Knin padao, neka se sada „pokrije ušima“ i ne deli savete.

  2. Ma, terajte se svi sa Dačićem, neću više da zaoštravamo odnose sa komšijama i braćom. Hoću na miru da idem na najleše more i uživam.
    Oni što su nas posvađali i izazavali krvoproliće su odavno mrtvi.

  3. Dačić kao levičar trebada se sa SDP Hrvatske brine o socijalnom položaju gradjana, a da pusti desničare da se „nadgornjavaju“ u zaštiti nacionalnih prava i da se time medjusobno hrane.Ali problem je u tome što su srpski komunisti videvši da im je propala ideologija obukli nacionalna odela i postali veći katolici od Pape!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.