Dačić u Kruševcu: Mi smo pouzdan partner SNS-u 1Foto: M. S. / Danas

Nosilac liste koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbje na parlamentarnim izborima, Ivica Dačić, kazao je na predizbornom skupu u Kruševcu da je ta koalicija pouzdan partner Srpskoj naprednoj stranci te da je cilj da sa tom strankom osvoji većinu na svim izborima koji se održavaju 17. decembra.

„Mi ne možemo da pravimo koalicije sa Draganom Đilasom niti sa bilo kim, mi smo pouzdani partner SNS-u, hoćemo da sa SNS osvojimo većinu na parlamentarnim, pokrajinskim, izborima za odbornike, svim izborima koji se održavaju jer je to u interesu potičke stabilnosti Srbije“, kazao je Dačić pred punim bioskopom „Kruševac“.

Rekao je da će on biti premijer, ukoliko narod tako bude želeo, upozavajući birače da nikako ne daju glas „lažnim desničarskim partijama koje hoće da privuku glasove govoreći da su Vučić i Dačić izdajnici, a posle da se napravi antisrpska vlada“ sa opozicijom koju predvodi Đilas, navodeći da se takva „prevara“ desila 5. oktobra, kada je Koštunica poslužio da se sruši Milošević, a nakon toga Demokratska stranka vladala i „uništavala zemlju“.

Podsetio je da se politika SPS temelji na principu socijalizma, socijalne pravde, koja znači da svako dete treba da ima istu šansu da uspe u životu, te na principu patriotizma koji znači da se „ne odričemo onoga što je naše, tuđe nećemo, ali svoje ne damo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari