Dačić: Želimo međustranački dijalog, ali razdvojiti realne zahteve od ucena

Ostavite komentar


  1. Sta sve ne nalupa ovaj nelegitimni ni legalni “ predsednik N . Skupstine “ za kratko vreme . . .
    dijalog zbog politicke stabilnosti . . . znaci Acina prcija je politicki nestabilna . . . ? . . . nikad cuo na tv – ima sa nacionalnim frekvencijama . . .
    nekakav bojkot je bio . . . nikad cuo na tv – ima. . .
    deo opozicionih stranaka elita . . . ? . . . a vi ih zovete “ zuti lopovi “ . . . naravno bez hapsenja a vuku vas po sudovima zbog javnih uvreda i difamacije . . .
    problemi u Izbornom procesu . . . ? . . . u kojima pobedjujete “ zatvorenih ociju “ . . . ma neverujem ( ha . . . ha ) . . .
    Srbija retka zemlja koja vakcinise stanovnistvo . . . ? . . . Ivke sve zemlje u svetu vakcinisu “ punom parom “ cak i S . Koreja . . . Ivke . . .
    Boze . . . Boze . . .

  2. Nikakav dijalog ne dolazi u obzir sa strankama koje su ucesvovale u nelegitimnim izborima.Samo se gubi vreme,a izbjegava odgovornost po mnogim pitanjima:izdaja državnih interesa, korupcija i pranje novca,pitanje odnosa sa Kinom i Rusijom i niz ozbiljnih političkih i ekonomskih propusta.Dakle,lustracija stranaka na vlasti i vladavina prava u Srbiji.

  3. Tebi je Ivice vec krajnje vreme da pocnes da razmisljas kako da se iskrcas sa vucicevog radikalskog broda na kome te posle svakih sledecih izbora sve manje i manje ima, i da predjes u Opoziciju, jer je to jedini nacin da nastavis sa svojom politickom karijerom i u 5 deceniji.
    Ne uradis li to – postaces sa Vucicem ono sto je liberalni Ceda (‘Bosanac’) postao sa srpskom Opozicijom!

  4. Dugo traje dogovaranje, prolazi vreme, evo za početak, najlakše da se vidi N1 u celoj zemlji, to može lako i brzo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.