Dačić odbio da se fotografiše u Tirani zbog zastave Kosova

Ostavite komentar


  1. Razmisljam,ali nikako ne mogu da budem pametan,bar ja tako sebe dozivljavam.Sadasnja vlada Srbije na sva usta urla i kao hoce da imaju dobre odnose sa Kosovom,a prave se ovakve primitivne i banalne gluposti.Kako su to zamislili,ili je mozda ceo Svet nenormalan,posto ne razumemo srbe.
    Kao prvo,trebalo bi da narod kaze svoje,pa da seta hulja od politicara ukloni sa politicke scene,i da normalni ljudi sednu kako albanci tako i srbi i rese problem.Sa ovim olosem,nikada se nece resiti situacija,jer to njima ne odgovara.Zar smo mi balkanci toliko zaostao narod,pa danas mora da nam cak i oni iz bivsih fasistickih zemalja savetuju i resavaju nase probleme.Ovo nije bruka samo jednog naroda,ovo je bruka citavog Balkana,jer mnogi su zaboravili sta je bivsa SFRJ-a znacila za sve zemlje u okruzenju.
    Zato.nema i nemoze biti resenja sve dok mi nismo za to,a ocito ovi sadasnji politicari nisu.Jer ako uzmemo samo ovaj glupi gest ovog klovna,pa to valjda dovoljno govori o njegovom ljudskom nivou.Cak je on sam „zaboravio“da je bio deo zlocinacke grupe onih koji su i zakuvali sve ovo na nasim prostorima.

  2. Velika stvar , fotografivaio Ili ne Zastava Kosova je Zastava priznale Zemlje od strane 117 zemje sveta.

  3. Ćitajući ove komentare( a i u Blicu) dosla sam do strasnog zakljućka, gotovo horor: problem nas Srba( cista sam Srpkinja koja ne mrzi nijednu naciju) tj.svih 7.000.000 gradjana ove zemlje je sto svaki misli da on zna najbolje, da bi on vodio politiku ove zemlje bolje i od bivsih i od sadasnjih a i budućih a da se pri tome nije oprobao ni kao predsednik kućnog saveta. Toliko pametnih i mudrih 7.000.000 političara nema nijedna zemlja na svetu. Jao nama sa toliko pametnih koji sve znaju!!

  4. Dacic trebao da Igra sotu kao sto je ograo kazacok Ili da peva pesmu O Mustafa.mustava. Detinjast se ovaj ministrat.Bruka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.