Dan posle raspisivanja izbora Vučić se sastao sa ruskim ambasadorom

Ostavite komentar


  1. Zasto se sastao sa ruskim ambasadorom a nije sa ambasadorom neke druge drzave je diskutabilno.

  2. Da utvrde kolika kvota ruskih partija mora biti zastupljena u srpskom parlamentu.

  3. Između ruskog ambasadora i Vučića stoji zastava EU. Na licu i jednog i drugog se vidi ironija i seir toj zastavi.

  4. Ne želim da živim u ovoj kvazi državi koju od 90-tih drže Rusi pod svoje! Fuj, Srbijo, šta si dozvolila! Eusi su želeli i da nas bombarduje NATO da bi im procenili vojnu moć! Samo debili to ne vide!

  5. Odvratno i sramota za zemlju Srbiju i njene gradjane narodvno one koji nisu rusofili! Cudi me da nisu i jos neki rusofili otidli da referisu …. Dace Bog da pobede ljudi koji nisu za Rusiju i koji se nece untrhaltovati sa ovim ambasadorom . Idemo u bolje sutra bez ovih rusofila

  6. Kad god nema sta da radi, a zeli da ima povod da se pojavi u medijima, gosin Vucic zove Harcenka, Dodika i Porfirija. Tako krpi rupe u danima kad ne otvara otvoreno i kad ne folira isfolirano prekosvojih vazalskih tzv medija. Hvala sto ne cenzurisete istinu.

  7. Ееее мој жућкасти“Bole“ја ти подржавам ту жељу,што даље од таквих као што си ти!!!Србија не сме да стане-Александар Вучић!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.