Dan sa poslanikom Aleksandrom Čotrićem

Narodni poslanik Srpskog pokreta obnove

Ostavite komentar


  1. Hvala Danasu što nas je ovako detaljno upoznao sa jednim od troje ukupnog članstva SPO (uz Vuka i Danicu), i time nas ponovo uverio da SPO zaista ima tri – a ne samo dva člana, kako mnogi veruju.

    1. Hahah, svaka cast za komentar, i da razmislimo malo na osnovu toga ko je rusio Milosevica, da se ne ponovi novi Vuk..

    2. Uopšte nisi duhovit. A da je tačno što si napisao, ne bi ti trošio svoje botovsko vreme za komentar. SPO je danas u dobrom delu Srbije druga stranka po jačini – odmah posle SNS. SPO postoji već skoro tri decenije, a lažni opozicionari džaba ga napadaju. Uzgred, u mojoj zgradi na Novom Beogradu, 9 nas je članova SPO. Šest nas od početka, i troje bivših demokrata.

    3. Imaju tri clana, ali su u vlasti
      Slika se sa listom Danas, a u Informeru ga o svemu informisu
      Vuk mu je tata, Dana mama, a on poslusni sin Danas
      Sve sto je govorio u opoziciji, sada vuti u vlasti
      Od nekada najjace opozicione stranke do minijaturne vladajuce stranke dug je put
      Aleksandar je ime za uspesnog politicara u zemlji gladnog naroda
      Otupeli mu aforizmi kad se smestio u koznu fotelju

  2. U šta se pretvorio tužni SPO, a i Čotrić zajedno sa strankom… Čemer.

    1. СПО је нажалост постао прилепак Вучићеве фашистичке СНС.Вук се продао горем диктатори од Милошевића,али шта ће јадан кад се Дана пита а и лова није мала.А ја будала деведесетих хоћу да погинем за њега.Кад се само сетим како га је Вучић пљувао у Скупштини деведесетих.

  3. Ja se ne bih ponosila ovakvom biografijom. Sedam poslanickih mandata, nikakav učinak. Još jedna partijska krvopija. Ajde nek proba da živi od svojih knjiga. Nema šanse.

  4. Odličan intervju sa jednim od najiskusnijih i najboljih poslanika u Skupštini Srbije. Čotrić je ostao dosledan idealima u koje je verovao i kad je ušao u politiku a to je danas ne baš tako čest slučaj. U svakom slučaju sve čestitke Čotriću i SPO što ima ovako dobrog poslanika.

    1. Dopao mi se intervju. Čotrić je svakako jedan od najboljoh poslanika. Što pre ubrzanje evrointegracija ako hoćemo da nam Srbija preživi. Zato se sa Vukovcima 100% slažem.

  5. Vuk, Čotrić i ostali SPO-vci su istinski predstavnici demokratske opcije a koliko vidim SPO opet vraća snagu i svakim danom jača širom Srbije. Zato i idu botovski maliciozni komentari. Da SPO nema snagu, ne bi bio meta ostataka Miloševićevih ubilačkih službi.

  6. Tvrdim da je SPO već godinama najmodernija stranka u Srbiji, koja najsnažnije gura državu napred. U svakom slučaju, dok je god SPO u koaliciji sa Vučićem, i ta lista će imati moj siguran glas, ali i glasove čitave moje porodice. SPO je stranka ozbiljnih i nacionalno odgovornih ljudi i to jako poštujem. A vidim da i mnoge bivše demokrate koje poznajem danas hvale Vuka i pre će dati glas koalicionoj listi oko SNS gde je SPO nego što će ikad više dati glas Đilasima i sličnima.

    1. Jedino je od 90-ih politika SPO davala neke opipljive, dobre rezultate, kao i ova sada vladajuće koalicije u kojoj je opet SPO. Pre svega u okretanju Srbije civilizacijskim vrednostima današnjice. A politike Miloševića, Šešelja i njima sličnih kao rezultate davale su nam samo ratove i poraze, gubitke teritorija i ljudskih života.

  7. bas tako, ja cesto gledam ss ali ovog poslanika veoma retko vidjam, jadna je nasa skupstina vecito poluprazna!

    1. Pa nije posao poslanika samo ono što se vidi u prenosu. Mnogo više je rad u odborima, stručnim radnim telima, pripremi dokumenata. Čotrić je, to svi u Skupštini i iz vlasti i iz opozicije priznaju, bez sumnje jedan od najboljih poslanika.

  8. 18 godina poslanik ! Pa da je Pašić mnogo je, i da mi je rođeni brat pitao bih ga: „Jel ima Srbija još ljudi?“
    Neka je najbolji ali biti poslanik je samo privremena funkcija a ne zanimanje..

    1. Svaka partija ima prava da kandiduje za poslanika koga želi. Inače, o Čotriću mislim sve dobro. Dugo sam član UKS i Čotrića, baš kao i Vuka, smatram retko poštenim piscima i ljudima među političarima.

    1. Ne lupaj. Vuk nije ni u jednom upravnom odboru, a od svih stranaka vladajuće koalicije koliko mi je poznato najamnje je upravo SPO-vaca po upravnim odborima. Može se neko slagati sa njima, ili ne, u delu ili potpuno, ali im se doslednost u zalaganju za evropske vrednosti i politiku Srbija na Zapadu, u EU i NATO, ne može osporiti. Od SPO, od Vuka i Čotrića, bi i mnogi današnji opozicionari mogli puno da nauče. Za početak, nek se podsete koliko je snage i visprenosti imala opozicija devedesetih, a na šta danas liči veći deo sadašnje opozicije. Vuk i SPO-ci su uvek okupljali najbolje, a današnji opozicionari na žalost slabe kadrove.

  9. Ovo je naš najveći demagog među aforističarima ili najvaći aforističar među demagozima. Pročitajte samo njegove aforizme i kako kroz njih opisuje srpsku stvarnost i stanje u društvu. A takođe pročitajte i njegove političke izjave i opstanak u vlasti. I ružno i tužno.

  10. Чотрић је легенда :СПО-а, диван човек, који није дозволио себи, да га политика исквари!
    Стојим иза ових речи које сам написао, јер Сашу познајем дуги низ година!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.