Danas, jeste li vi naša novina?

Grupa penzionera organizovano došla ispred Skupštine da podrži poslanike SNS

Ostavite komentar


  1. „predsednika Udruženja kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji, Sime Spasića“

    Mala dopuna – „Osuđenog silovatelja i nasilnika i bivšeg robijaša Sime Spasića“

    „Jel vidite da je star? Zar ne vidite da mu nije dobro? “

    A da se „cima“ do Skupštine to može? Za to nije star?

  2. „Ne znam, ja sam došao da dam podršku Vučiću, zato sam ja tu“.
    Vrlo tipična reakcija SNS bota sektaša ispranog mozga: nema pojma zašto je tu, nema pojma šta se događa, niti ga to uopšte zanima, ali disciplinovano, kao svaki veran vojnik Partije, sledi direktivu i poslušno dolazi, pod komandom desetarke, da „pruži podršku Vučiću“.
    Ta floskula „pružanje podrške Vučiću“ mi je najzanimljivija. Čini se da svoje decerebrirane sledbenike i vernike Partija najlakše animira kad im kaže da treba da „pruže podršku Vučiću“. Ne treba da im ništa dalje objašnjava, dovoljno je da sa višeg nivoa stigne direktiva „pružiti podršku Vučiću“ i oni će svi kao jedan skočiti u bunar, samo ako neko u Partiji zamisli da će se tako najbolje „pružiti podrška Vučiću“!
    Iako izgleda smešno i jeste smešno, to je u stvari vrlo opasno. Kad je neko spreman na tako slepu, bespogovornu i nekritički poslušnost, strah me hvata kad pomislim koliko daleko to može otići i u šta se izvrnuti! To nikako neće na dobro!

  3. Danas je moja novina.

    Vucicu, malo si smanjio penzije ovim penzionerima. Smanjuj dalje! Samo tako ce glasati za tebe. Naucili da ih neko ponizava.

  4. I ja bih podržala štrajk glađu poslanika Srpske napredne stranke. Do kraja!

  5. Nepomaže vam spinovanje, davno ste pročitan od poštenog naroda. Sačekajte izbore pa nešto recite. Potrošićete vi taj novac pa šta dalje. Čitalac sam Danasa a i drugih novina pa vidim razliku. U samom tekstu se vidi vaša objektivnost (pristrasnost) nerealnost.

    1. Recite mi samo ako se vidi, kako vi pisete, ,, nepristrasan,, stav kod Danasa, u kojim novinama je, po vasem misljenju nepristrasan?

  6. koliko vidim sve više ljudi primećuje da više niste nezavisni meni već odavno niste pustili komentar čim spomenem gargamela odmah je Alarm nažalost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.