„Danilo je mladić za primer – vaspitan, požrtvovan, pažljiv“: Ana Brnabić reagovala na tekst Danasa o sinu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Zašto nije reagovala na sramnu smrtnu pretnju Mariniki Tepić od njihovog SNS bot-sluge.

  2. Zasto li se teta Ana ovoliko nervira? Pa bas je dobro sto je bio i sedeo u pocasnoj politickoj lozi. Zvanicno je od deteta postao Decko. Samostalan. Jos da samostalno odnese orden Putinu, pa da tata ima kome da preda tron.

  3. Ovde niko nije analizirao njegov moralni lik već se zapitao šta će on u loži i medju zvaničnicima jer tamo kao privatno lice ne može ni da pridje.
    Sad kad se vidi koja je to farsa i zloupotreba krenulo vadjenje i to loše.

  4. E zemljo Srbijo i dalje dozvoljavas da ti Brnabiceva drzi predavanje o vaspitanju,a ona nema pojma sta je vaspitanje.
    Sram je bilo nek ode

  5. Gospođo vodi računa o EPS u koji ste uništili i o siromašnim građanima Srbije, volite da budete u centru pažnje i plasirati malograđansko ponašanje, Vučićev sin je izmanipulisan od samog AV jer mu to odgovara da skrene pažnju sa Kosova gde ljudi žive u haosu i strahu zahvaljujući vašoj desetogodišnjoj politici, ovo mora da se menja.

  6. Ja ne vidim da je neko napao Danila,verovatno je dobar momak ali reakcije su na njegovo prisustvo tamo gde mu nije mesto. Ako je urednica RTS povela svoju pratnju na koncert onda treba reci da je neko iz zvanicne drzavne delegacije poveo Danila,tata dobio pozivnicu ,zbog prezauzetosti nije mogao da ode pa poslao sina. Pozivnice za takve manifestacije valjda dobijaju drzavne institucije i licnosti u ime institucije nemoze prisustvovati posto zvanicno tamo neradi ali ko zna.

  7. Verujem premijerki da je pomenuti „prvi sin“ najvaspitaniji, najkulturniji, najbolji…, kako i priliči sinu jednog predsednika. Ali, ne dobismo odgovor šta će on na toj proslavi, u društvu ministarke i 5 (i slovima pet) bezbednjaka i ko je platio njihove troškove i dnevnice. Tata ili svi mi?

  8. Ok sve je to.. ne sumnjam da je momak na mestu! Ali šta će on tamo sa ovim glavama?!… u kojoj funkciji. Tera ga ćale da se bavi politikom!? TO se obično završi tako, što se dete SIGURNO ne bavi time na šta su ga roditelji terali…

  9. Siroto, večito ugroženo njegovo dete.Da li se Vučić pitao šta moja deca misle o nama koji drugačije mislimo,onda kada nas je nazivao ološima,kriminalcima i stranim plaćenicima.I budali bi bilo jasno zašto trpa svog neobrazovanog sina tamo gde mu nikako nije mesto.

  10. Srecom pa nas ima koji ne „volimo“ Srbiju kao Brnabicka. Upropastise i zemlju i drustvo u tom zagrljaju.

  11. Oce da kaze da je patriota,i ja bih bio kad bi mi bili puni dzepovi ovako nisam i nit cu biti.

  12. kulturno se izražava i uglavnom ćuti – samo se ponekad viđa u društvu kriminalaca??!! A ove dadilje novinarima uredno obrišu snimke, bez da se predstave- naravno. I uzgred se tu nađe još poneko iz institucija državne sile da sve prođe „glatko“!!! Pa ti onda pričaj kako je „fin dečko“?? A videsmo do sada i tvoju finoću i vaspitanje!!

  13. Од када је поистала Премијер , Брнабићева никад а ништа није причала о свом послу , економији , спољној политици , социјалној политици.Само је бранила Вучића и његову породицу.Брани их као Стаљинград , то ваљда једино и уме.Увредљиво је да такав капацитет ради посао Премијера.

  14. Ako tako kaže njegov dobar ortak u fotelji premijera onda stvarno nema razloga da sumnjamo u kvalitete Vučića juniora.

  15. I ja sam pa sta!?
    Mozes da ga vodis kuci,a ne da nasim parama platis da se bahati po regionu!!!

  16. Na žalost naroda Srbije tebi Ana je jedini posao da čuvaš lik, delo i “ našu decu“ Aleksandra Vučica.

  17. To ni u najvecim africkim diktaturama ne postoji,da prvi ministar najveci deo svog radnog vremena posvecuje odbrani lika i dela predsednika republike i njegove dece.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.