Hajrić: Jako „ne“ promenama Ustava uznemirilo vlast; Grubješić: Rezultat odgovorajući jer nije bilo kampanje

O izjavama Vučića i Dačića da je slab referendumski rezultat izraz otpora pristalica SNS i SPS zahtevima EU a ne opozicionog protivljenja njihovoj vlasti

Ostavite komentar


  1. Smešno obrazloženje …pohvala EU.Ali i utešno za predsednika Srbije.!!!!!?

  2. „Evropska unija pozdravlja kao važan korak rezultat referenduma na kojem su građani Srbije podržali ustavne promene ka nezavisnijem pravosuđu“. Stravično. Amandmanima će se cementirati neodgovornost ovakvog sadašnjeg „pravosuđa“. EU podržava politiku dojučerašnjeg ratnog huškača; onog ko je Skupštinu Srbije proglašavao za „sigurnu kuću“ ratnom zločincu; onog ko nemilice krši zakone u svojoj zemlji; onog ko je davio medije dok je bio Miloševićev ministar, tj. mali od palube; onog ko vodi najgoru i najstrašniju kompradorsku politiku… EU kao da ne zna da dobrobit ne može da donese porononsirani neprijatelj mira. EU zaboravlja(?) da je, primera radi, Hitler, potpaljujući požar svetskog rata, tvrdio da se bori za mir. Ovaj naš kabadahija mora da bude „mirotvorac“ jer bi ga EU, inače, obrisala gumicom. Užasno je to na koga EU tipuje u Srbiji. Neka se ne čudi blazirana EU birokratija nepoverenju u nju u Srbiji – sama ga uporno proizvodi.

  3. da su oni primoravali svoje clanove obitelji i poznanike da zaokruze da. Pa to sve govori…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.