Darmanović: Najbolji odnosi sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Pa da super su nam odnosi, oni pljuju Srbe i Srbiju gde stignu, a mi idemo na Jadran i ostavljamo im pare. Nije loše, onako upljuvani odemo tamo da se okupamo, pa se čisti vratimo kućici.

      1. Oni suprotni od tebe i tvojih zapadnih botova na svim stranicama.Da li su primanja na vreme.

  2. Jasno je da CG ima sada najbolje odnose sa Srbijom, ali kad ćemo ih mi imati sa njima. Ovu našu poslušnička vlast ne interesuje obespravljenost Srba i SPC u CG. Kad bi se mi tako ponašali prema ono malo njihovi ovde možda bi se oni opametili. Dok Srbi tamo ne postanu ravnopravni, ne sa crnogorcima koji su po meni teritorijalni pojam kao np što bi bili Šumadinci jer ako su ti otac, deda, pradeda i svi tako redom Srbi ti isto možeš da se izjasniš i kao Evroazijat jer na tom prostoru živiš, nego sa ostalim manjinama, ni ovi njihovi ne bi trebalo da imaju nikakve privilegije.

    1. Koje je то право ускраћено Србима у Црној Гори, и по ком је критеријуму њихов положај лошији од других Црногораца, земљаче?

      1. @Миливоје Радаковић

        Skokni do Crne Gore pa ce ti sve ispricati tamosnji Srbi. Sigurno da bolje znaju od tebe kako im je.

      2. Ko su tvoji zemljaci Nemci,Hrvati.Koreanci,indijanci?Pa ti se svuda deklarises da nisi Srbin vec „gradjanin“.Znas ono ti kao mislis svojom glavom a Srbi su ruzni,prljavi i zli.Ono kada si radio na RSE stranicama.

      3. E, pa moj Milivoje, znam da si duhovit ali nisi blesav da ne znaš npr. da je samo Srbima iz CG uskraćeno dvojno državljanstvo, dok ga svi drugi imaju od Albanaca, Kosovara, Hrvata i Bošnjaka ali iz BiH.
        Zatim, Srbi koji su rođeni u CG pa živeli na KiM i odatle proterani 1999.god. u CG ne mogu se integrisati u Crnoj Gori, niti im se priznaje status izbeglice (jer je CG priznala R. K.) već se vode kao stranci.
        I nešto vrlo bitno, ako si Srbin sa srpskim državljanstvom i pasošem, a jesi, možeš u CG kupiti samo stan, dok kuću, imanje i druge nepokretnosti ne možeš a svi ostali susedi mogu.
        Nego, slično je stanje i u R. Kosovo koja je građanska država sa u ustavu navedenim Albancima i Srbima potpuno ravnopravnim (Jezik, pismo, čak i pozitivna diskriminacija u zapošljavanju za Srbe) mjorizacijom su Albanci potpuno potisnuli Srbe iz svih struktura vlasti i života.

  3. Kada imamo mlitavu vlast u Srbiji onda dolazimo u situaciju dam nam razno razni sole pamet i otvoreno rade protiv Srba i Srpske drzave!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.