Dašić: Niko u SNS neće biti pošteđen

Ostavite komentar


  1. Svi kažu da je u biznisu i proizvodnji važno imati konkurenciju, jer se time pojačava unutrašnja kohezija u ljudstvu, a što podstiče na bolji rad. Izgleda da je i u politici važno imati konkurenciju, koja se tada naziva opozicija. Svi znamo da SNS zapravo nema političku konkurenciju. Nije onda čudo što u toj dosta masovnoj stranci jačaju centufugalne sile i zakulisne borbe i da je motivacija za bolji rad slaba. Sada se govori o “kontinuiranom pročišćavanju…“, a slična je retorika dosta davno postojala i u SSSR-u, gde su unutarpartijske borbe i obračuni sa neistomišljenicima slično nazivani – čistke. Posledice po “očišćene i provetrene“ kadrove biće naravno veoma različite od onih u SSSR-u, ali izgleda da neka daleka analogija ipak postoji.

  2. Napraviti statistiku nakon samopreispitivanja i koliko je od odbacenih bilo preletaca mozda cese shvatiti sta su preletaci i koji im je jedini cilj . Istu stvar bi trebale da urade sve stranke na politickoj sceni Srbije. Neka onda svi odbaceni prave svoju stranku ali kakav bi joj naziv dali ?

  3. Vidim da će SNS Od Stefanovića napraviti novog Tomu, jer Vučić je već odrastao u Šešelja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.