Daut Haradinaj: Prvo hapšenje ponovo će aktivirati OVK

Ostavite komentar


  1. Pa, to bi bilo sjajno – tvrdo terorističko jezgro OVK protiv Republike Kosovo, pa kom opanci…

  2. " tvrdo terorističko jezgro OVK " @ Milivoje Radakovići,….Na tom vašem tlu iz tog jezgra izrasla cela šuma, a vi je od drveta "ne vidite". Vrana vrani oči ne vadi. Nema više smisla da selektivno branite balkanske kasape. Sviće na Balkanu i iz tame izranjaju sve, baš sve zveri i utvare.

  3. Onog iz Bosne isto tako podržavaju veterani da preti. Ovaj u dlaku isto preti ratom ili će možda reaktivirani teroristi da idu u obezbedjenje Suda i apšenje osumnjičenih zločinaca.

  4. OVK odn UQK)je stvorio Milosevicev SPS i radikali u "ratovima za mir" koje su vodili na prostorima bivse Jugoslavije. Zar se Dacic iz SPS u zanosu rodoljublja nije toliko puta hvalio da u Bosni imaju svoj ratni plen "republiku srpsko/sumsku".. .Sta je ko posejao -to je i poznjeo. Kosovarima su ovi omogucili da im se ostvari stoljetni san da se napokon otkace "od profesionalnih srba" iz Beograda..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.