David: Premijer se šali

"Vučić tera inat onima koji ga optužuju da ne radi ozbiljno svoj posao"
Pisci Filip David i Vladimir Arsenijević za Danas o mandatarovom ekspozeu

Ostavite komentar


  1. Sačiniti program vlade nije nimalo lak i jednostavan zadatak. Mnogima je teško da napišu akt o nekom sadašnjem stanju a ne da napišu vizionarski akt i da ga planiraju na realnim osnovama i mogućnostima i sa efektima daljeg napredka i boljitka svih građana i u svim oblastima života i rada.

  2. Veoma je vazna ova buduca vlada i taj ekspoze treba da bude najozbiljni do sada jer ce od vlade i plana zavisiti da li cemo za 4 godine postati punopravna clanica EU.

  3. Nije uopste bitno koliko ce trajati taj ekspoze nego sta ce uraditi posle formiranja vlade. Verujem u pozitivan ishod ove buduce vlade. Nadam se tome vec vise od dvadest godina i verujem da je doslo vreme za Srbiju u Eu.

  4. Ma hoce covek da napise vise nego Vi u Vasim knjigama. On moze sve. I sve da bude. I pisac. On pise istoriju. Ja imam daljinac. Vi se spasavajte.

  5. Premijer pazljivo i sa puno truda obavlja sve svoje duznosti, ali uvek se nadje neko sa viskom slobodnog vremena da kaze i neku losu rec, za koju ce se kasnije kajati!

  6. Možda milsite da će Vučić da napravi ekspoze na listu papira kao što je to radio Živković…!?

  7. Farsa. Priča o ekspozeu je priča koja treba da opčini njegove obožavatelje i da učvrsti uverenje da je i dalje neprikosnoven, najbolji, najhrabriji, najmudriji i tako dalje. Marketing.

  8. Sve te priče u medijima za ekspoze lansirali su novinari, a istina je da mandatar hoće nove izbore, da opoziciju svede na nulu a za to ima apsolutnu podršku biračkog tela.

  9. Vučićevo je pravo a i obaveza da napiše ekspoze, pa makar koliko on strana imao…šta to kome smeta?

  10. Ne razumem ljude koji ismejavaju tako bitnu stvar. Ekspoze mora biti detaljno pripremljen, pre svega sto nas ocekuje puno izazova u relativno kratkom peiodu, a do kraja mandata nove vlade ocekivati je i punopravni ulazak u EU.

  11. Mene sad interesuje kako je u drugim drzavama? Da li je i tamo sramota da se buduci rad vlade predstavi malo ozbiljnije?

  12. Sve te priče u medijima za ekspoze lansirali su novinari, a istina je da mandatar hoće nove izbore, da opoziciju svede na nulu a za to ima apsolutnu podršku biračkog tela.

  13. Ne vidim nista lose u tome sto se premijer mnogo posvetio pisanju svog ekpozea koji je u interesu gradjana Srbije i ne vidim razloge da to neko kritikuje, jedini pravi razlog za takvo postupanje moze biti jedino ljubomora na njegovu posvecenost funkciji koju obavlja.

  14. Gde nadjoste Arsenijevica i Davida da komentarisu ekspoze? Oni se vise bave politkom, nego pisanjem u zadnje vreme.

  15. Ako pogledamo unazad vecina srpskih premijera su u najmanju ruku bili nedovoljno odgovorni prema polozaju na kome su se nalazili.

  16. Aleksandar Vučić je jedini koji radi na tome da građani Srbije žive bolje, koji brani interes našeg naroda. Ekspoze će biti sproveden u delo do kraja.

  17. Dok pise ekspoze ministar mu radi iz ledja sta hoce. Sto puta je inteligentniji od njega. Uvek je znao da se izvuce i odradi nesto za sebe. Stvarno je zasluzio nobelobu nagradu.

  18. Sve je ispalo,kako sam predvideo u komentaru,a sada ponavlja prijatelj Filip David.Vučić se ubacio u petu brzinu,kad je "sastavio" vladu od istih muvadžija koji su tu bili i ranije.To je rezultat primitivizma Srbije,jer je 80% izašlih birača polupismeno,a preko četvrtine su oni iz osme ofanzive i izbeglice "Oluje",koji su glasali za SNS"preobučene Šešeljeve radikale" i Dačićeve komuniste.Kad kažem komuniste,mislim da je to poredjenje sa hrvatskim ustašama.,koji pale zastave.Po mom zaključku,doćiće pod hitno vanredni izbori,i mnogo gužvi,pa i fizičkih obračuna vlasti sa opozicijom,koja sve više raste i biće zavidan rival na vanrednim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.