Dejan Manić (JS), novi narodni poslanik iz Vranja: Nikada se nisam menjao, pa neću ni sada iz poslaničke klupe 1Manić polaže zakletvu u Skupštini Srbije. Foto: Skupština Srbije

Dosadašnji direktor Javnog preduzeća „Parking servis“ u Vranju, predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije i potpredsednik stranke od danas je novi poslanik u Skupštini Srbije.

Dejan Manić (49) diplomirani ekonomista iz Vranja treći je predstavnik građana Vranja u Skupštini Srbije, gde je položio zakletvu i od danas ozvaničio svoju novu funkciju.

„Ja se nikada nisam menjao ni kao čovek ni kao političar. Nisam menjao svoj stav ni kada sam bio na nekom vrhu, ali ni kada sam padao. Ostajem privržen mome Vranju i sada na funkciji poslanika u Skupštini Srbije“, rekao je u izjavi za Danas Dejan Manić Manda.

Kao predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju Dejan Manić, je upamćen po tome što je ostao bez odgovora ko mu je u poslednje dve godine zapalio automobile u porodičnom dvorištu.

Pokrenuo je i osnovao FK „Torpedo 1973“ u Vranju, koji je počeo sa takmičenjem u Pčinjskoj okružnoj fudbalskoj ligi. Bio je direktor JP „Skijalište Besna Kobila“, a nakon što je postao potpredsednik Jedinstvene Srbije i bliski saradnik Dragana Markovića – Palme, postao je direktor „Parking servisa“ u Vranju.

Pored Dejana Manića u Narodnoj skupštini Srbije poslanici iz Vranja su i Slaviša Bulatović (SNS) i Dragan Nikolić ( Srpski Zavetnici).

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari