Dejstvo tviter objava – državna tajna

Dvoje branilaca osuđenih za pretnje predsedniku Srbije na Tviteru govore za Danas

Ostavite komentar


  1. i šta sada…mora da dodje na sud Vučić da da izjavu da se uplašio…ako je to odlučio apelacioni sud onda je to skroz pogrešno…pretnja je pretnja, uvreda je uvreda…kažnjivi su i jedno i drugo zbog povrede ličnosti…zakon uopšte ne traži da se onaj kome je upućena pretnja uplašio…nema to veze sa strahom…usput, Vučić se sigurno nije uopšte uplašio…ja čak uopšte ne verujem da je u drugostepenom postupku zatraženo da se Vučić sasluša niti mislim da je to neophodno…kako to interpretira advokat to je nešto drugo…Olenik je i nače sklon da od crnog pravi belo i belog crno…bolje da se drži sporova o diskriminaciji tu ne može da omane…

    1. Kakva „muškarčina“ si ti ?! Ona je bar imala ‘uda da izrazi svoj stav a takvi kao ti ostaju miševi za vjek i vjekov.

    2. Pa onda bi svaki musliman mogao da se oseća ugroženo zbog izjave dotičnog AV o jednom za sto zar ne?

  2. Imam utisak da ovakvi slučajevi pokazuju da su nam i društvo i država u ozbiljnoj krizi i da nam se ne piše dobro ako se ne vratimo poštovanju izvornih principa demokratije. Populizam je profitabilan na kratke staze. Na duži rok, neminovno će nas dovesti do unutrašnjeg sukoba, tragedije i spoljnje osude a možda i kazne. Iskreno se nadam da nam se tragedija neće ponoviti.

    1. Nije drzava u krizi,zakon se nesprovodi jel su mnogi sudije iz doba vladavine DS-A i kad ih je zaposljavao gradonacelnik Beograda. Mnoga gospoda u tuzilastvu i svim sudovima su KORUMPIRANI i sude po novcaniku a ne po pravdi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.