Demokrate Đilasu duguju još nekoliko miliona dinara

Račun Demokratske stranke već tri godine je u blokadi za gotovo 74,5 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Pajtić, Đilas i Tadić su svojim mutnim radnjama devastirali DS, kako finansijski, tako i politički.
    Čudi me činjenica da je Đilas kupio Zelene, a već ima tapiju na DS. Jedino što mi pada na pamet je da ukrupnjava svoj vlasnički udeo na političkoj sceni. U svakom slučaju, može slobodno da zaboravi na formiranje monopola poput onog koji je formirao na tržištu TV provajdera i marketinga dok je bio na vlasti.

    1. Kosovo je Srbija a sve ostalo Djilasovo!!!Ps…Dragane imas li da mi pozajmis neki dinar…nemam druze istrosio sam se….kupovao sam neke stranke pa sam švorc!

  2. Odakle Djilasu milioni ako nije lopov. Nije sigurno zaradio na posten nacin tako sto je radio na nekoj skeli ili u rudniku

    1. O cemu lopovi o lopovima, da ne budem grublja. Otkupila je tadasnja njegova firma. Nego, ko je meni krao deo penzije, koju sam posteno zaradila, ne ni na skeli, ne i u rudniku. Toliko o lopovima.

    2. Mislim da ovom izjavom vredjate sve koji ne rade na skeli i u rudniku. Da li su to jedini postrni poslovi? Ne moze covek da se obogati u Srbiji kao stomatolog, plasticni hirurg, programer,…?

    3. Klasično sirotinjski, stereotipno, patetično i na osnovu predrasuda zaključivanje da je svako ko ima milione lopov. Pa kad je lopov, što ga AV sa svojom klikom – kojima su pravda, poštenje i poštovanje zakona zapisani u srcu – ne sprovedu u ćuzu, podignu optužnicu i osude. Ili je tvoj komentar samo odraz tvojih snoviđenja. Moguće botovskih!!!

    4. o čemu, lopovi o lopovima, da ne budem grublja. gde su moje pare, kojw sam pošteno zaradila, radeći preko 35 godina? Ko je mene pokrao? Tebe pitam Ivana, pa hajde odgovori mi.

    5. Nesto razmisljam. U pravu ste sve ne 100 nego 1000%
      Sve bi vi nas u rudnik ili na skelu, tako to vas lider misli.
      Bas nece moci!

  3. Ivana,a otkud ti da komentarišeš Đilasa.kad pojima nemaš šta lupetaš.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.