Denis Kif: Ne mogu da najavim ukidanje viza za Britaniju

Britanski ambasador odgovarao na pitanja na Fejsbuk strani Danasa

Ostavite komentar


  1. Nije bas istina da Britanija ima iste standarde prema svima sa vizama. Nama je to ipak malo sve otezanije, jer nas posmatraju kao zemlju treceg sveta. Ali to je njihova odluka na koju mi na zalost nikako nemozemo da uticemo.

  2. Najvažnije je da većina građana Srbije koji reše da posete Veliku Britaniju dobiju vize i u daljem periodu verujem da će se raditi na ukidanju viza za Veliku Britaniju.

  3. Za početak je dovoljno i da građani koji podnesu zahtev za vizu ne budu odbijeni, a o ukidanju ima vremena. Mada bi to bilo i više nego odlična vest.

  4. Bas nam je „prijatelj“. Prvo, vize su izuzetno skupe i tesko je dobiti, da ne pricam da mora pasos da stoji mesec dana kod njih, platis za 2 ili 5 godina debele pare a oni nisu u obavezi da ti na toliko i daju.
    Drugo, ovo je smesno da nam zele najbolje pa se zato zalazu za EU a iz iste izlaze. Ako je tko dobro zasto izlaze?
    I trece, nista ne sme kao da komentarise za Vucica, na dan izbora svi se ale kako je diktatura od stranaca i kako je tesko vreme, a onda ga tapsu po ramenu i podrzavaju u pregovorima sa Kosovom. Prestanite da budete licemerni i osudite ovo stanje u Srbiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.