Deo članstva POKS izabrao Žiku Gojkovića za predsednika 1Žika Gojković Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Deo članstva Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) na izbornoj skupštini stranke održanoj u Topoli izabrao je Žiku Gojkovića za predsednika a Miloša Parandilovića za zamenika predsednika stranke.

Kako je danas saopšteno, druga izborna skupština POKS-a je izabrala potpredsednike, Glavni odbor i predsednika Izvršnog odbora.

„Pokušaj puča nije uspeo, jedina legalna izborna skupština održana je u Karađorđevoj Topoli. Sve drugo je obmanjivanje javnosti ljudi koji su pokušali da preuzmu stranku čak i po cenu da je unište ako u tome ne uspeju“, izjavio je Žika Gojković, navodi se u saopštenju.

Zamenik predsednika Miloš Parandilović kazao je da će „otvarati dosijee, doneti zakon o poreklu imovine, promeniti sistem vrednosti i obnoviti Kraljevinu Srbiju“.

„Zbog toga dišemo i postojimo. Uređena Kraljevina Srbija je naš krovni cilj“, naveo je Parandilović.

Ena Nedić, profesorka koja je zapalila diplome ispred Doma Narodne skupštine zbog mobinga i ucena koje je trpela od čelnika novosadskog odbora, obratila se delegatima skupštine i pozdravila „činjenicu da je POKS odstranio nezdravo tkivo iz svojih redova“.

Drugi deo POKS-a, koji je iz stranke isključio Gojkovića, održaće danas izbornu skupštinu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari