Da li će se Novi DSS, POKS i NS priključiti savezu Dveri i Zavetnika?

Ostavite komentar


  1. Ne. Vododelnica je da li si za AV ili protiv AV. Čak i stranke koje nisu protiv francusko-nemačkog plana, protiv su Vučića. Tu se vidi kako se kalkuliše. Dveri, Zavetnici-POKS, NOVI DSS, kao odvojene kolone su izdajnici. Zajedno, protiv AV, nisu izdajnici. Isto važi i za centar-levo. A dvokrilci su neizostavni.

  2. Taj skup patriota,stvorenih radom KGB i BIA,još devedesetih godina i koji je u usponu zahvaljujući pomoći Vučićevog režima,drži Srbiju u lancima i ne da joj da krene napred.Oni su podrška Vučiću i njegovoj politici,a ne alternativa.Njihove politike su u osnovi iste i zasnivaju se na ksenofobiji i mržnji.Ta politika nas okreće ka Putinovoj Rusiji,Kini,Severnoj Koreji,Iranu,Siriji i sličnim „demokratskim“zemljama.Oni su „branioci“ pravoslavlja i hrišćanstva uopšte.Građanska opozicija u ovakvim uslovima i sa desnicom protiv sebe.ne može da pobedi,a desnica pomaže direktno Vučiću da ostane na vlasti.Srbija je trideset i tri godine u nacionalističkom transu i klizi ka fašizmu.

  3. Naravno da nece da se prikljuce, jer nije u redu da amateri budu celnici kolacije, a da profesori budu sluge.

  4. Trebalo bi da se udruze. “Sloga bice poraz vragu”. Uvek bilo tako. 5.X.2000 je 18 stranaka usruzilo snage.

  5. pa sad posle odlaska aleksića iz te stranke, da li u opste postoji više ta stranka..jeremićeva ..ili će i ona otići u zaborav,..i ova raskoviceva, vreme je da i ona ode u prošlost, nista ista nije dala na ovoj političkoj sceni nista, uvek je bila ,u zavetrini ..statista,..uvek ..stoga eto kako više nema radikala neće biti i ns stranke a i ovih ostalih taj neki novi dss i poks… da ih više ne gledamo i da nam ne sede na ,,grbači,, da ih mi plaćamo gradjani

  6. Samo svi u istom rovu protiv vojske oficira poltrona i slabointeligentnih vojnika.

  7. Хм, десничари и замислите, још и Срби. Како смете да будете Срби? Заборавите, рећи ће “ колективни дивљи запад“ а можда и редакција ДАНАС-а.

  8. Najbolja opcija je dss i narodna stranka, mnogo je 4 stranke, tu ce doci do velikih problema u odborima.

  9. Samo podela Kosova, međusobno priznanje, ulazak Srbije u EU i NATO je rešenje za duži period.

  10. Ova kolona je pušikana 100/100 njihova upotreba je bila jednokratna , sad se polako sele u komšiluk pored belog preletačevića.Otvorite oči

  11. Taj skup je sve moj do moga.Treba podići cenzus za koalicije na 7% i videćemo kako će proći..

  12. „Gavarit Maskva“ blok „rodoljuba“.
    Samo Evropska Unija Srbiju spašava!

  13. Sve „proruske stranke u Srbiji“ moraju se pod hitno ujediniti ako ne zele „mirno posmatrati“ kako im Aleksandar Vucic „vratolomnom brzinom odvlaci Srbiju u clanstvo EU“ cime prakticno sve vise „udaljava Srbiju od Rusije“ !
    Ako sada ne „reaguju“ i neujedine se, bojim se da ce im sledeci put „biti kasno“ !

  14. Ова коалиција ако се направи биће веома паметан потез ове политичке групације, а зашто? 1.Политички профилисани су јер се залажу за парламентарну краљевину.
    2. Српско бирачко тело је углавном конзервативно оријентисано
    3. Покупиће незадовољне бираче СНС а а богами има их
    4. Тема Косова и Метохије показују истраживања биће фокус политичке арене у предизборној кампањи а Вучић је ту добро омануо. Мислим да ћемо бити сведоци новог политичке сцене на том десном спектру, које ће у будућности да СНС пошаље у опозицију.

  15. „ZAVETNE DVERI“ do pobede i oslobodjenja Srbije „ZA SRBIJU OTADzBINU“.

  16. Ноћима не спавам због тога да ли ће се ујединити ?

  17. Pa zar nije normalno da se svaka opozicija bori da osvoji vlast a oni koji su na vlasti da je sačuvaju ne mogu da verujem kakvo shvatanje imaju neki koji pišu takve komentare

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.