Desnica i levica protiv naprednjaka

Javna polemika bivših ministara infrastrukture i potpredsednice Vlade

Ostavite komentar


  1. Mozda jeste „plavusa u politici“ ali je ona a ne vi napravila kakav takav red u gradjevini i donela zakone koji mogu dati osnov za dalje. A sta je to sto sto vi mozete predstaviti kao svoje rezultate konkretno …

  2. Ovde je nemoguće bilo koga braniti, teška trka između Zorane i Mrke u fušeraju na izgradnji i održavanju naših puteva. Jedno je sigurno, niti Mrka treba da se vrati, niti Zorana treba da ostane ministarka. Ne zna se ko je otrovniji i ko neodgovorniji. Bahati neprofesionalci troše naše pare, a Zoranu bih potsetila da je pod njenim ministarstvom firma koja daje poslove izgradnje, održavanja i postavljanja putne signalizacije, pa i put iz njive u njivu treba da bude propisno obeležen i zatvoren za saobraćaj, te je sramota što se nadvlače ko je odgovorniji, jer su i on i ona odgovorni za sav haos koji je izazvan u njihovim mandatima.

  3. Bravo Mrko, ti si izgradio Srbiju posle bombardovanja, pa nismo bas svi doziveli potpunu amneziju, kao ocigledno, doticna plavusa!

  4. Gospođa Ministarka je zaboravila da je sve kadrove nasledila od Velje i da su jošsuvek u njenoj službi, počev od Drobnjaka. Prvo ona se u puteve razume kao Mali Perica. Njoj i vazduplohovu je tri puta pala Grdelica a put u njive je gradio Drobnjak. Kada ovakvi kvazi stručnjaci budu sklonjeni Srbija će imati šansu da nešto uradi sa svojopm infrastrukturom. Ovako ujutru kod frizera, pa manikira, pedikira i šminkerke, pa onda svađa sa mikrofonom i kamerom i eto Ti dan a uveke je čekaju oni buzovani Glišić i Koštuničin papirdžija Jovanov. Izem ti posao a Srbija pokradena.

  5. Predlazem da Zoranu Mihajlovih hitno predloze za ambasadorku u Pragu. Posto Vladimir Bozovic ne moze dobiti agreman od Ceha, jer ima proslost kakvu ima, treba da postoji rezervna opcija, a Mihajlovicevoj bi bilo lepo u Pragu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.