Dijana Vukomanović: Ni najbliži Vučićevi saradnici ne znaju šta on tajno pregovara 1Dijana Vukomanović Foto: Facebook

Potpredsednica pokreta SRCE dr Dijana Vukomanović gostujući na televiziji N1 rekla je da je danas goruće pitanje vezano za rešavanje problema Kosova – “ Vučić ima mapu puta koju je prihvatio a to podrazumeva neki tajming“. Građani su po njenim rečima zbunjeni i razočarani jer nisu očekivali ovakav rasplet. Svakako niko nije očekivao da o svemu tajno pregovara jedan čovek.

Na pitanje o mogućem datumu izbora i obećanjima da će biti raspisani i beogradski izbori Vukomanović kaže da izbore očekuje na proleće uz redovne lokalne i pokrajinske a da nije sigurna da li će biti i gradskih o kojima je Đilas ispregovarao sa Vučićem, prenosi se u saopštenju pokreta SRCE.

„Za razliku od Đilasa mi ne verujemo Vučiću“ i konstatovala da u Srbija centru nisu ni iznenađeni ni razočarani oko raspisivanja novih beogradskih izbora naglasila je ona.

Po njenim rečima pokret SRCE je već u kampanji i na terenu prikuplja potpise za registraciju političke stranke jer je za borbu protiv ovakvog režima potreban čvršći format od pokreta.

Sa druge strane ocenjuje da je koncept vladajuće stranke prevaziđen -“ SNS je dinosaurus stranka a to znači da imaju preveliko telo a slabe rezultate.

Dovoze kolone autobusa sa pristalicama iz raznih gradova da bi pokazali svoju snagu.“ Zamislite funkcionere vladajuće stranke da stoje na ulici i razgovaraju sa građanima i trpe kritike i pohvale, to je kod nas nezamislivo.

Imajući na umu autokratski karakter vlasti Aleksandra Vučića, pod znakom je pitanja da li je on spreman za mirnu tranziciju vlasti, izjavila je Dijana Vukomanović, prenosi u saopštenju pokret Srbija Centar (SRCE).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari