Dijana Živić nova ministarka poljoprivrede Kosova

Ostavite komentar


  1. Kada zatreba tu su „posteni srbi“ da odrade sta treba Albancima. Ono sto je najsmesnije u svemu je to da su Albanci postali najveci imitatori i sledbenici Milosevica jer ne postoji skoro nista a da i sami nisu primenili i cak i nadogradili. Milosevic je grupicu „postenih albanaca“ cak vodio i u Rambuje i bili su deo srpske delgacije, ako je neko zaboravio.

    1. Zašto da nju bude sramota? Zašto misliš da je N. Rikalo iz Srpske liste pošten Srbin kada je upravo on (sa drugima iz svoje – Vučićeve – stranke) bio prthodni ministar i dao mandat Haradinaju da formira vladu (ne zaboravimo da je upravo Srpska lista dala glasove Haradinaju)? Tek kroz njeno ponašanje u vladi će moći da se vidi kakav je stručnjak i čovek, ne treba unapred nikoga osuđivati.

      1. Ne mešajte babe i žabe. Srpska Lista je rešila da izađe na izbore R. Kosovo i kroz institucije sistema se izbori za prava Srba kojih ima zaista značajan broj. Ti ljudi su prinuđeni da se svakodnevno susreću sa institucije sistema R. Kosovo. Srbi ne mogu bojkotovati državu. Moraju redovno plaćati porez i plaćati električnu energiju i čak ako samo jedan mesec ne plate struju ukida im se penzija npr. Apropo, u novoj godini je povećana zagarantovana penzija sa 75 na 90 evra i koju prima oko 40-tak hiljada Srba.
        Srpska Lista je osvojila devet od deset zagarantovanih mandata za Srbe koji su do sada osvojili skoro svi koji su se pojavili na izborima. Ovog puta su svojom izlaznošću osvojili i apsolutnu vlast u svih deset opština sa Srpskom većinom što nema ni jedna politička stranka ili koalicija na KiM.
        Prvo, smenjivanje a sada i postavljenje osobe koja nije bila ni na jednoj izbornoj listi pa ni SLS se krši izborna volja Srba i ustav R. Kosovo kao i koalicioni sporazum. Prema tome smenjenog ministara je trebalo zameniti drugi član parlamenta R. Kosovo sa Srpske Liste.
        Nisam od tih koji govore: – „A vi?“… Ali, zar je Ljotićevac Obradović dobar primer neprincipijelne koalicije. Ili Šain iz Romske Partije a njegove Rome najblaže rečeno maltretiraju u Terazijskom Tunelu samo zato što su radili svoj posao.

    2. Hoćeš da kažeš da Srpska lista koja je dala legitimitet Haradinajevoj vladi predstavlja poštene srbe?
      Da se nisi nešto preračunao?

    3. Sramota… Da sramota… inače tvoji „pošteni Srbi“ su oni koji su spremni da odrade posao za vlast, ubiju koga treba, švercuju drogu, naftu i ko zna šta još, zastrašuju Srbe pred izbore, crtaju mete ljudima… i i odradjuju najprljavije i najnečasnije poslove za srpsku mafiju!

  2. Siguran sam da je ova ministarka „preturila“ dosta Albanaca, kako bi zadovoljila sve njihove „prefinjene“ kriterijume. Tako to ide ko sa Albancima „tikve sadi“. Tortura i ucene se nastavljaju jer, ukoliko se odbije ovakva „čast“ slede kompromitujući dokazi.

    1. Ivint’e Milane da ti nije pravo ime Sergej.
      Ja svuda i na svakom mestu podržavam Srpsku Listu ali sam protiv ovakvih etiketiranja žena. Pre neku godinu su tako dočekali na nož i vadili fotose sa nekih svadbi, poslanicu Vulinove stranke samo zato što je zgodna žena i to upravo od koalicione SNS.

      1. Nisi ti iz Peći, Miodraže…ti si za sada samo Haradinajeva botčina a sutra.verovatno spreman da obučeš i njihovu uniformu!

  3. Haradinaj je poznat kao provokator ali da neko pristane da igra njegovu igru i izda srbe e to mi nije jasno.

    1. sem nekoliko izuzetaka svi ovi komentari su bljak,ona zivi i tamo radi. a procitajte blog iz danasa,KOSOVO DANAS. lako je komandovati iz BG,TE SLATI TAKO TRIVIJALNE KOMENTARE A NE ZNATE NI GDE JE KOSOVO. ili sta je doko fest i gde se odrzava ,a pobedio je dva puta srbin

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.