Dimitrov preko Tvitera Kosovu čestitao godišnjicu nezavisnosti

Ostavite komentar


    1. U prijateljstvo Makedonaca mogu da se uzdaju i polazu nade samo oni koji su cesto ispustani kao mali i padali na glavu ili, oni kojima IQ nije uspeo da prevazidje broj cipela. Neka Dimitrov cestita, svaka mu cast. Ja mislim, ako Bog da, da ce uskoro moci da cestita praznik jednoj takvoj dtrzavi i u Makedoniji, pardon, Severnoj Makedoniji. Oni se uzdaju da ce, od toga, da ih sacuva NATO, zaboravljajuci i apstrahujuci sve ono sto im se desava pred ocima.

    2. @Mrs***Prave prijatelje i nemate.Neće vas ni braća Crnogorci,a ovi što glume „prijateljstvo“ gledaju samo sopstveni interes!

    3. @Mrs…Prijatelji su vam Turci koji su vas držali u ropstvu skoro 500 god.,a onda im srpski ministar Dačići u sred Beograda otpeva „Osman-agu“ 2017.,i to na turskom?!

      1. @PATOLOGIJA, Miodrag iz Peci itd

        Vi cak ni Turke nemate za prijatelje, zato vam se i zivot svodi na dezuranju po srpskom sajtu i kuckanju „komentara“.

        1. A, koji su to vasi prijatelji? Ko vas arbaute, na ovom svetu ne dozivlava kao poslednje divljake i kriminalce? Navedite mi jednu drzavu? To sto vas trenutno podrzavaju, ne cine to zbog vas. Te drzave su svesne da su pocinile velike zlocine protiv Srba i Srbije, a vi, arnauti, dodjete im kao „kvisko“, kao neki narod koji treba da iz zastiti od odgovornosti za ratne zlocine. Ako treba da biram izmedju Turaka i arnauta i kuckanja na tastaturi, nije tesko zakljuciti za sta bih se odlucio. Da budem jasniji, radije bih zanocio nenaoruzan u dzunglama Amazona nego imao za prijatelja nekog „multietnicara“ sa Kosova i Metohije.

  1. Dobar gest ministra ino-poslova S.Makedonije Nikole Dimitrova.
    I Makedonija i Kosovo su multietnicke zemlje koje se na svom putu prema EU uce demokratiji kao i sve zemlje zapadnog balkana.

    1. S.Makedonija je raspadnuta drzava-banana.Izvinite Makedonci ali tako je.Sve ostalo je NATO papazjanija.

    2. Sem zemlje nedodjije? Ime ostaje za pogadjanje? Nego da bi zadovoljili svoj unutrasnji ego, moramo ovog Makedonca pa i Makedoniju da proglasimo za neprijatelje prvog reda?

  2. Pametno. Tako i treba, da se komsije postuju. A ovi pojedini kao ovaj mrs da se lece. To je dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.