Direktor EPS podržao Vučića

Ostavite komentar


  1. Ulizica. Kakve veze ima jedan od najvecih koncerna u Srbiji sa predsednikom drzave. Valjda ovaj i deli vrhunske pozicije pa nam zato tako i ide jer je AV univerzalan i sve najbolje zna! Neustavno!

  2. Pećenjar pokazao da ume da piše – da je pismen (osim ako mu neko drugi ne vodi tviter nalog) ali samo kao sns bot. Za tu snsbotovsku funkciju ovaj „stručnjak“ prima platu iz državnog budžeta – od naših para!

  3. I pozvao ga na pecenje, kad nadje vremena od borbe za KiM i za zlatno doba.

  4. Bre, redakcijo, jes’ da je leto, pa se podleže banalnostima. Al’ batalite da nama, koji decenijama nemamo para za letovanje ni na kakvom mora, da po ovoj žegi dižete temperaturu raznoraznim bedastoćama raznoraznih beznačajnih slugu svake vlasti. Aman.

  5. I terba EPS da podrzi Vucica, za vreme njegovog mandata kao premijera i predsednika, EPS je krenuo uzlaznom putanjom, radnici dobili veca prava, nove povoljnije radnicke kolektivne ugovore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.