DJB: Konkretni odgovori oko ubistva Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Ko god da ga je ubio, jedan je ubica i možda jedan nalogodavac, ali sda mnogo njih koriste smrt Olivera Ivanovića. Prvi je to uradio predsednik Srbije jer je dobio dozvolu za posetu Kosovu. Ne sećam se kada je poslednji put bio tamo. Mislim da je kad su bili neredi na Jarinju.

  2. Na Mitrovicu se pre sedam dana spustio mrak. Političari će pričati prazne priče, narodu po Srbiji će biti dosta Kosova a nama ovde više nikad svanuti neće.

  3. Izabrali su Olivera Ivanovića, najboljeg srpskog političara na KiM. Ovo je vrlo dobro osmišljena false flag operacija, tako da atentator i naredbodavac neće biti otkriveni u skoroj budućnosti. Pre 15 godina ubijen je premijer Zoran Đinđić, ne zna se motiv, ni ko ga je ubio, ni ko je naredio i platio. U svetu je ubijen znatan broj predsednika, premijera, političara, naučnika i do sada nisu pronađeni izvršioci i inspiratori.

  4. Pre nego sto su ispaljeni meci u ledja cestitog OLIVERA IVANOVICA, iz Beograda su ispaljene prejake, ruzne, prljave, neistinite, zlonamerne reci iz medija pod SNS kontrolom.SNS nije u stanju da sadaimenuje, osudi i kazni one koji su to radili u predizbornoj kampanji , jos su i "najozalosceniji", a Djuric i Brnabicka klece na grobu /glumataju/.Inspiratori ubistva Olivera Ivanovica su oni koji su u predizbornoj kampanji tvrdili da je izdajnik, a onda ga je patriJota ubio.Nesrecna Srbija.

  5. Niti je Oliver Franc Ferdinand, niti je Srbija Q&Q monarhija da se na bilo koji način mešamo u istražne i pravosudne organe R. Kosovo. Branimo im ulazak u Interpol a hoćemo nekakvu saradnju. Kao, ubile ga SAD i GB službe a mi bi kao smeli to da ukažemo. I šta će nam saznanje da su dečake iz pećke Pande i Braću Bitići ubili srpski specijalci kada ni do današnjeg dana nisu objavili njihova imena. Ako hoće R. Kosovo da se dokaže kao država evo joj ga prijemni ispit samo se nadam da opet neće biti neki Sinđelići ili Počuče već stvarno oni kojima je u interesu da se ubije liderčić jedne stranke koja je potpisivanjem briselskog sporazuma stavljena ad akta.

  6. Sasvim je jasno da se konkretne informacije ne iznose u javnost, kako ne bi došlo do ometanje istrage. Dosta više sa korišćenjem ubistva Olivera Ivanovića u političke svrhe! Napadajte se, vređajte, vodite kampanje po želji, ali pustite čoveka da počiva u miru!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.