DJB: Nezakonit izbor Babića

Ostavite komentar


  1. Bio je upravnik pogrebnog zavoda Javno preduzece Beli izvor iz Vrnjacke banje gde je prodavao vise puta jedno isto grobno mesto …!!!

  2. U Srbiji ima 15.000 licenciranih građevinskih inženjera. Neki od tih kolega du stručnjaci svetskog glasa, profesori u SAD i Evropi, dobitnici najvećih inženjerskih nagrada na svetu. Ima i inženjera koji su pravili puteve po celom svetu. A ipsk, pogledajmo ko su bili ministri građevine u zadnjih 25 godina i ko je sad postavljen za direktora Koridora. Ovaj izbor je šamar svim građevinskim inženjerima u Srbiji pa se i ne treba čuditi što najbolji mladi inženjeri odlaze masovno.

  3. Pogledajte tu najavu osmeha (fotografija je verovatno arhivska, ali ne menja ništa na stvari), koja pokazuje čoveka prezadovoljnog samim sobom i "uspehom" koji je postigao na društvenoj lestvici, ni jednog trenutka ne dovodeći u sumnju svoju bezgrešnost, čak i onda kada u skupštinskoj sali pogrešno izgovori ime za avion, uporno braneći da je i takav naziv (pogrešan) postoji u srpskom jeziku. Valjda je svestan da su svi ti "položaji" koje je obnašao ili obnaša (hrvatski izraz koji precizno definiše ovo stanje), treba da zahvali AV (naravno) i prvoj rečenici iz ovog teksta: "Visoki funkcioner SNSa postavljen je …" a za kvalifikacije i CV ko te pita, najvažnije je da ispunjavaš gornje uslove. Ako i ne bude znao da radi povereni mu posao, može odgovoriti (na te kritike) rečenicom jednog SNS "kadra" kojeg je stranka postavila u jedno JKP : Šta hoćete ñisam ja ovde došao da radim….".

  4. Put putuje Babic aga na koridoru 10 ! Grobar sa iskustvom a gde su hajduci !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.