DJB podneo krivičnu prijavu zbog falsifikovanja zapisnika, tvrde da su otkrili izbornu prevaru

Ostavite komentar


  1. Ispostavilo se da je svako ko je bojkotovao izbore, u stvari, glasao za SNS.
    Da glasači nisu pozivani na bojkot i da su svi bojkotaši glasali, SNS i SPS bi imali manjen od 50% i bili bi opozicija.

    1. A onda je dosao mrmot i lupao pecate na omote od cokolade ….. Specijalan pozdrav za sve nebojkotase: bravo bravo bravo ….

  2. Ne postavlja se pitanje kolko je glasova dobij SNS, nego kolkiko su glasova kupili ili prinudili ljude da glasaju za njih. K tome treba dodati i ovakve krađe i sve je jasno. Neka pođe svako od sebe i pokuša da izračuna od njemu poznatih ljudi ko bi mogao glasati za SNS. Kod svi nas taj procenat je jako mali. A vidi se i po tome što više od 50% birača nije glasalo (oni su listom protiv SNS, ali i ostalih).

  3. Nema protesta, nikakve bune!! Samo bla-bla uz vetar! Zato je tako, i ostaće!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.