DJB: Prekršajni postupak protiv Stefanovića jer MUP nije objavio podatke o broju oduzetog oružja

Ostavite komentar


  1. Ako nasa zlatna Srbija mora da razoruza gradjane neceg se opasno plasi. Zasto ne kazu sta im treba, lake zarade od pljacke svojih gradjana ili je stanje toliko opasno da stanovnistvo treba razoruzati?

  2. Cirkus kao i u svemu ostalom u ovoj našoj , nazovi državi ! Pozvan sam telefonom , da donesem pištolj koji je ostao od mog pokojnog oca . Na moju primedbu , da ne smem da nosim oružje bez dozvole , jer stanujem u selu , pa moram da putujem autobusom i da očekujem policajca da dođe da nosi oružje , čovek koji me je pozvao kaže : “ Ako te neko zaustavi reci da sam ti ja rek’o da doneseš oružje „. Ja se prekrstim i levom i desnom i odnesem pištolj u MUP . Razmišljah usput da me je mogao pozvati bilo ko ali reskirah ! Pošto mi on izdiktira razne varijante , koje mogu da odaberem , odlučim da pištolj poklonim državi . Jer je to besplatno . Međutim , nije ni to besplatno ! Moradoh da platim taksu , što poklanjam pištolj ! Napisaše neki papir da su mi primili oružje , a onaj moj pištolj , službenik koji radi u toj kancelariji , baci u ćošak prostorije na pod , gde ležaše poveća hrpa raznih pištolja uzetih od nekih sirotana kao i ja što sam . A okolo , ko lešinari obilaze neki klipani i bacaju poglede na onu gomilu oružja strpanu u ćošku te prostorije . E sad , da mi makar isplatiše po kilu kao staro gvožđe , da makar pokrijem troškove takse i prevoza , nego jok ! Šta mi drugo peostade već da na ulici nađem nekog poznanika da ga vodim u kafanu , jer : “ Kad ide june , nek ide i uže “ što bi rekli moji seljaci !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.