DJB: Većina izašlih na referendum glasala protiv, konačni rezultati falsifikovani

Ostavite komentar


  1. Čuli smo od onog iz Dveri kako vi lažete i manipulišete, falsifikujete istinu. Zato vama ne verujemo.

  2. Tako i treba ,krivične prijave protiv biračkog odbora i te ljude treba teretiti i krivično i materijalno i zauvek etikirati kao lopove uz kazne zatvora ,a onda će već oni propevati ko i za šta im je i za koju uslugu obećanu im naredio zamolio itd….. Bio sam kontrolor na BM i sve je bilo kako treba na tom biračkom mestu i HVALA tim ljudima što je sve bilo omogućeno da se ispoštuje regularnost a da nije i sam bi tužio u specijalnom sudu za organizovan kriminal komisiju.

  3. Svima je jasno da su esenesesovci- ili Vučićevci, nazovite ih kako vam je milije, falsifikovali rezultate glasanja. Ali šta vredi kada je u Srbiji pravda postala „mislena imenica“ jer, u to sam ubeđen, nijedan tužilac neće pokrenuti istragu, nijedan policajac neće učestvovati u tome, niti će sudija suditi po zakonima nego po naredbi i volji Aleksandra Vučića. Znači -uzalud krivične prijave, sve ostaje kao i uvek. Opozicija bi morala da se na bilo koji način ujedini i da za NAJVEĆI BROJ biračkih mesta obezbedi svoje kontrolore. Inače će i za aprilske izbore pasti naredba da se rezultati glasnja falsifikuju!

  4. Od kad pamtim oni koji izgube ponavljaju ko papagaji tu priču o krađi izbora. Kako ne izmisle neku novu priču nego ovako ispadaju smešni.

  5. Pitam čoveka sa biračkog mesta kada se krade?Kada završi glasanje!Kako?Mi se dogovorimo da svakoj stranci damo neke glasove,one što su kao kontolori neke stranke a ne članovi kupiš za neke pare i potom trpaš i potpisuješ jer taj zapisnik više niko nikada ne kontroliše.Bugarski voz radi svoje ,ko odnese popunjen listić donese prazan dobije dve hiljade,obično dovede nekog svog i tako do kraja.Šta vam sad nije jasno.Dobro organizovana kradja nije pobeda već kriminal koji treba da se sakcioniše sa 10 godina minimum.posle po televizijama arlauču i štite kradju.

  6. Evo ideje opoziciji. Na izboroma nemoj nigte da šaljete kontrolore i onda možete da proglasite rezultate koji vam odgovaraju.

  7. Dok je Vučić na vlasti sve mu se može. A glavni mu je zadatak da što više rasproda strancima i svojim kompanjonima imovinu Srbije. Zato i radi ovo pravno nasilje da legalizuje uništavanje države.

  8. Ovo je sama po sebi idiotska izjava. Pa što niste obezbedili kontrolore? Ispade sad da je nekom stalo da trči i krade apsolutno nebitnu referendumsku odluku. Alo, dali ste vi normalni?

  9. podneseite krivcne prijave i organizujte demonstracije-a ne neka saopstenja kalimero tipa

  10. Prijavili smo se za glasanje van biračkog mesta jer smo bili u izolaciji, niko iz opštine Palilula nije došao.

Ostavite komentar


Politika

Nova: Opozicija će bojkotovati izbore ukoliko se ne promene uslovi 10

Nova: Opozicija će bojkotovati izbore ukoliko se ne promene uslovi

U četvrtak je u Beogradu održan sastanak predstavnika opozicionih koalicija Srbija protiv nasilja, NADA Inicijative "ProGlas" o predstojećim beogradskim i lokalnim izborima, kao i najavljenom dijalogu vlasti i opozicije. Prema saznanjima Nova.rs, na sastanku je većinski zaključeno da je bojkot predstojećih izbora rešenje ukoliko ne dođe do promene izbornih uslova, te da jedino rešenje pomeranje svih izbora za jesen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.