Đilas: Doktor Mali falsifikuje javne podatke o zaduživanju

Ostavite komentar


    1. A šta je to Djilas falsifikovao i koga je prevario? Čovek je upravo izneo činjenice koje govore o tome da ministar ne govori istinu. Zvanične podatke o zaduženosti i kamatama koje će država Srbija plaćati za postojeća zaduživanja.

      1. Djilas nas je sve prevario, uništio celu Srbiju. Beograd je pokrao uzimanjem.velikih kredita sa lošim kamatama . Uništio je velikog poljoprivrednog giganta PKB i doveo ga do.propasti i odlaska u stečaj.

        1. a da proguglate malo pa pogledate kredite danas vs taj „đilasov“ ? možda usput da pogledate i kako je PKB radio onda a kako danas ? najlakše je „sipati laži brzinom munje“ kao vaš gazda, ali ovde za razliku od kurira i informera gde to prolazi ipak dolaze ljudi koji razmišljaju svojom glavom.

    2. Ljubisga je i ekonomski analiticar…pored toga sto se razume u oruzje i Krusik…..

  1. Samo nemoj ti govoriti o falsifikovanju! Molim te!!! Ti, koji si nas Beograd unistio, malo je reći ojadio! Sravnio!!!! Sahranio!!! Uzas!!!

  2. Uzmes kredit sa grejs periodom od dve godine: Prve dve godine nemas kamatu, i onda dodje naplata.
    PS: Nisu finansije za masinske inginere, sem kada je trpanje u svoj djep.

    1. E vi ekonomisti ste genijalci…kredit sa grejs periodom 7 god ? Hahhahhhaa….skola Sinisa Mali…nego objasni nepismenim kadrovima jel bilo zaduzenja ove godine i ima li ga sledece? Sto postoji ako imamo suficit? Sto nema tendera za izgradnju puteva? Koliki je dug javnih preduzeca? Nisu finansije za ekonomiste…narocito ne one koji natrzistu nikada ni dinar zaradili, vec samo u dilu sa drzavom….

    2. vala ni za tebe skretničaru. Kako to misliš da nema kamate prve dve godine? Nema otplate glavnice, a kamata se naplaćuje, a i skraćuje se rok otplate ostatka duga za te dve godine. Samim tim i anuitet je veći. Tako da je bilo bolje da samo pljuneš Djilasa i da se tu zaustaviš. Ovako si se nalupetao. Ni sendvič nisi zaslužio.

    3. Aludiras na grejs period od 7 godina? Alal ti vera ako si ekonomista…..to si sigurno cuo od malog….Nego koliki je dug drzave i javnih preduzeca? Koliki lokalnih smaouprava? Jesmo li se zaduzili u ovoj godini i hocemo li u 2019? Zasto kada smo svake godine u suficitu? Jel smo li potrosili sav novac predvidjen za rashode i ostali u sificitu? Sta cemo ako se krizi ponovi u Nemackoj? Zasto za izgradnju puteva ne raspisujemo tendere? Ajde ekonomisto…..

    1. Hajde botovi prljajte jos malo net prostor, a posle??? Da li mislite o tome sta ccete posle?

  3. Kad Djiki kaze da pada kisa napolju ja krenem u majici, a kad kaze da je suncano ponesem kisobran, eto koliko mu verujem.

  4. Samo napred gospodine Djilas! Vase upravljanje Beogradom donelo je prelep most, pa solidan i pregledan Bulevar revolucije gde nijedna kocka jos nije mrdnula.

  5. Ma ti se bas rzumes kako treba voditi finansije jedne drzave.Ti znas samo svoje finansije da vodis ali i to dok si na vlasti.

  6. Kakva LUPETANJA ovih sns – sekta botova danas …cak ni “ Djikijeva “ suma ( euri , dinari mozda rublje sa tendencijom dolari ili britanske funte …) nije ista , sve zavisi sta botu , posle sendvica , padne na pamet , kao ovom ili ovoj “ ljubisi “ . Glavna meta je gospodin Djilas koji se mirno spava i seta po Beogradu i pored “ silnih “ sudija , tuzilaca , policije pa i sns sekta botova .Znaju da dolaskom na vlast ( jer nije bio do sada ) perje pa i paperje sns sekte sa trabantima ce leteti po lepom “ Beogradu na vodama „

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.