Đilas: Hapšenje radnika Krušika dokaz da je Srbija mafijaška država

Ostavite komentar


    1. Da li je to Vaše mišljenje ili tudje?
      Ako je Vaše što do sada niste prijavili MUPu svoja saznanja?
      Ili mislite da svaki uzbunjivač prolazi kao ovaj iz teksta?

    2. Nečije bogatstvo nije merilo poštenja. G. Đilas je stekao imetak pre nego je ušao u politiku, za razliku od većine drugih političara.
      Sve što je napisano u gornjem tekstu je tačno kao i činjenica da se jedan deo građana (možda je bolje reći stanovnika) Srbije plaši ali većina se nada nekakvom ćaru (da li na uštb drugih nije im bitno) i zbog toga zaljubljeno gleda u vođu i vođine podrepne mušice (koji neobuzdano piju krv isto tom stanovništvu).

    3. A kakav to karakter ima? Zašto ne napišete do kraja nego dobacujete u stilu uličara, pinka i hepija. Da li je sramota biti bogat i sposoban? Ako jeste onda se obratite braći, pa da vidimo kakav je njihov karakter i kako su stekli sve ono o čemu se u ovoj državi za sada još samo govorka.

  1. Ne može se Djilasu naći nijedna mrlja
    Covek biznisnen uspešni je bolja opcija za lidera od samo radikalnih govornika.

  2. Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog,odgovor na to da veliki procenat ne zna za sudbinu tog coveka.Samo napred u BOJKOT.

  3. Pretpostavjam da ovo nije pritisak na tuzilastvo i pravosudje.Uhapseni je priznao delo za koje se tereti, kakvu to pruku salje opozicija da kada oni dodju na vlast ukinuce pravosudje. Tako su uradili i sa reformom pravosudja pa su gradjani platili sve njihove nezKonitosti.

    1. O čemu vi pričate? Ako je priznao, onda recite vi koje je to delo za koje se tereti ili je samo priznao šta je uradio, a da to uopšte nije krivično delo? Zašto su u Krušik upadali specijalci sa dugim cevima kao da je čovek terorista? Zašto se mesec dana nije znalo za ovaj slučaj? Bolje proverite prvo sve činjenice, pre nego date komentar bez ikakvog obrazloženja, a sa jedinim ciljem da podržite ovu „vlast“.

  4. znači ako se odlučite da budete uzbunjivač vi idete u zatvor a onima koji kradu neće biti ništa. Jel to taj „najbolji zakon o zaštiti uzbunjivača ?“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.