Đilas: Izgradnju spalionice u Vinči Beograđani će plaćati narednih 30 godina

Ostavite komentar


  1. Ovde u zemlji Srbiji nijedna velika pljačka nije moguća bez kolonijalista. Nikola Tesla aerodrom recimo Fijat,Dinkic Labus Hamovic,Đelić,i još njih 10.ooo koji su očistili Srbiju zajedno sa okupatorima. Partizani su nekad imali rešenje.

      1. Imao bih štošta da kažem g.Đilasu, ali ne o mostu koji je uvršten u svetskim medijima kao jedno od najvećih građevinskih ostvarenja, i koji je tada bio jedino pravo rešenje, niti o podzemnim kontejnerima koje je samo trebalo održavati, kao uostalom i nadzemne, niti o pionirskom gradu…ma kome ja pojašnjavam, verovatno ljubiteljima gondola, barjaka i mostova na suvom, koji iz sigurnosti neke kancelarije nekog JKP-a botuju.

  2. Vesic i Sandra Pantelic ce zavrsiti u zatvoru sa dozivotnom kaznom zbog zlocina prema BEOGRADJANIMA i Gradu Beogradu.

  3. Ma to što će Beograđani plaćati to je njihov problem,mene interesuje koliko ćemo Mi plaćati koji ne nismo Beograđani?

  4. Ako je i pola ovoga tacno, na tome treba insistirati svakodnevno, traziti ugovore i sve informacije po Zakonu o SPI, kako bi doprlo do sve veceg broja gradjana. Zar im treba dozvoliti da nekaznjeno pljackaju i da Djilasov glas ostane usamljen. On kao covek tehnicke struke, sigurno zna sta govori.

  5. Šta reći a ne zaplakati. Sve što se uradi u Srbiji građani će plaćati u nardnih trideset do sto godina. Otprilike krenulo sa genijalnim idejom BusPlus pa naplata parkiranja preko privatnih firmi pa sad spalionica. Ima tu sigurno još mnogi što šta. Takva nam demokratsko kapitalistička sudbina.

  6. Mi još plaćamo dugove i kredite koje su napravili Titovi premijeri Đuraković i M.Planinc,pa kad to isplatimo idu dugovi Miloševića, pa redom, ko yna kad je Vinča na redu.

  7. Beogradjani, nemojte me shvatiti pogresno ali sve dok vam je Vesic sa druzbom na celu grada, sami sebe spaljujete svakodnevno.

  8. Djilase, ucio si Vesica, on je znanje preneo Vucicu, djaci su prevazisli ucitelja

  9. Mene plaši da Beograd ne propadne u neku mega dzinovsku rupčagu! Samo,puf i nema ga. Koliko se prokopava zadnjih godina, svašta se može desiti. Na ne pominjem režim ,koji svakog dana radi vse na štetu Beograđana, zar je moguće da je na čelo Beograda, režim koji sve radi,ama baš sve na štetu ljudi koji u njemu žive!

  10. Opet ce manje da kosta od Djilasovog mosta na Adi koji je napravljen bez pristupnica i bez ikakvog plana i projekta. A smem da garantujem da Djilas i nezna sta je spalionica za smece, pa bi ga zamolio da ode u Bern (Bumpliz) da vidi sta je spalionica i sta je najnovija tehnologija, a notorna je laz da ce gradjani placati nekakve Kredite i skuplju struju, naprotiv srtuja i grejanje ce bit jeftiniji, a svuda u svetu se spaljivanje smeca spaljuje. Kazu gori smece u Vinci, pa da je Djilas razmisljao o palionici, a ne o sekundama nebi gorelo.

  11. Znam firme ( ime i sjediste) koje su ucestvovale na ovom tzv. tenderu i dokumentacija od 12 velikih i ukoricenih sveznjeva predata komisijski i blagovremeno, ali se ispostavilo da u nekoliko hiljada stranica dokumentacije fali jedan list, koji je tzv. tenderska komisija proglasila veoma vaznim i tako jos u prvom krugu odbila firmu, diskvalifikovala je. Ponuda ove firme za izgradnju saplionice, uz proizvodnju zdrave energije od 100 MW je bila nekih 200 miliona eura. Dirketor firme je vidio i prozreo igru, prokomentarisao to korupcijom i odustao od zalbe, znajuci unaprijed da ce biti odbijena. Ja sam lud ili je Djilas lud, jer ne mogu da vjerujem da spalionica moze da kosta 2 milijarde. Znaci, 1,8 milijardi su otisle u drzavni sistem ( da ne kazem Vucicev).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.