Đilas: Jedini način da ne glasate za Vučića je da ne glasate 21. juna

Ostavite komentar


  1. Jedva cekam da vidim koliko ce gradjana zaista bojkotovati izbore. Zbog Djilasa da neko bojkotuje izbore? Pa zbog njega su izlazili na izbore da ga smene. Zar on misli da smo ga zaboravili? Ili misli da verujemo da je to neki novi Djilas, neukaljan, bolji?

    1. 40% - 45% biračkog tela je konstanta koja još uvek nema kome dati poverenje kaže:

      malo li je? Ne stidite se tih ljudi?
      Ako je taj Đilas ukaljan, a ušli ste u gradsku kuću nakon njega, zbog čega niste dokaze predali tužilaštvu? Za osam godina došlo bi se do nekakve presude. U mandatu Nikole Selakovića vraćene su sve Malovićkine nedostojne sudije na radna mesta. Ne možete reći da je uticaj DSa na pravosuđe problem zbog koga niste dokazali ništa od toga zbog čega Đilasa prozivate.
      Dokle ćete ignorisati ogroman procenat biračkog tela koje želi promenu izbornog sistema i mogućnost direktno biranih predstavnika? Proverite da li žele Martinovića, Gojkovićku, Atlagića, Rističevića u parlament? Proverite da li bi glasali za Ukraden i Zmijanac?
      Vaš parališući strah od direktnih izbora je dovoljan dokaz da nemate ni vi neku podršku, nego na silu gurate ljude za koje niko ne bi glasao.
      Da postoji obaveza izlaska na izbore, kao u Grčkoj, ubili bi ste se od prebrojavanja precrtanih glasačkih listića.

    2. To je samo izgovor da se ne bude u parlamentu,kad se bude završavala priča sa Kosovom.Vučić će imati SPS,i par marionetskih stranaka u parlamentu,moguće Radikale koji su uvek bili tu da plaše i straše ii buču,a sa kojima se lako dogovoriti.PSG kojima Kosovo nije bitna programska stavka.Tj.sigurnih 175 poslanika za promenu ustava i donošenja bilo kakve odluke.

  2. Ako ne glasaš i ne daš svoj glas onda nemaš pravo sutra da se ljutiš kako je izabran neko koga ti nisi želeo, a svom kandidatu nisi dao šansu da se dokaže?

    1. Čitam komentare,… Nisam bas edukovan za političke teme, ali malo sam u čudu kad neko nekog ubeđuje da ne izadje na izbore,… Pa zašto neko da ne izadje ako moze preko članske karte do posla, do privilegija, do pljačke,… A oni drugi da bojkotuju i kritikuju,… Ni jedni ni drugi neće promeniti nista,… Nista se mi ne pitamo, kada se preda Kosovo Vucica neće biti, a onda će neko novi da obeća Jug Srbije, Sandžak, Vojvodina,… I bice deset godina sa I bez bojkota izbora, ostaće pusta zemlja staraca i invalida,… To nam je namenjeno, ne samo nama, već celom Balkanu,… I to sve od prijatelja sa Istoka i Zapada,… A nisu nam oni krivi,… Malodusnost, pohlepa i bezcasce je u nama, čast izuzecima koji su naša nada, poput ovih Srpskih Crnogoraca,… A probudices se i Srpski RODOLJUBI,… U protivnom sigurni smo da korača o zadnje korake kao ljudi, i sledi nam puzanje kroz sopstvene fekalne kupke,… I neka se niko ne žali,…

  3. Jesam možda u godinama ali da bojkotujem svoje pravo i zakonsku obavezu na to niko nema pravo da me podstiče i nagovara.

    1. Bojkot, naravno. I ne mora to Đilas da nam govori, ali dobro, ispunio je dato obecanje u Sporazumu s narodom. 21 juna nema izbora, samo glasanje i brojanje glasova. Bojkot!

  4. Bojkot je trebao da dovede do fer i poštenih izbora ! A gde si ti bio u vanrednom stanju !Pozdravite gđu. Fajon

    1. Fer i pošteni izbori su ko bratstvo i jedinstvo.. kod nas su izbori plaćena delatnost onima koji učestvuju a rezultat je takav kakav je. Kako mogu izbori da budu fer za dva srbina sa tri mišljenja?

  5. Djilas ne bi bio izbran ni za predsednika odeljenske zajednice prvog razreda

  6. Niko nema pravo da me uči kako treba da se ponašam kada su izbori u pitanju pa ni Dragam Đilas odakle mu to pravo da se oglašava na ovakav način. Da bojkotujem svoje pravo i zakonsku obavezu na to niko nema pravo da me podstiče i nagovara, naravno da ću izaći na izbore i svoj glas dato ko brine o narodu..

  7. Za sta da glasaju, za sopstvenu eutanaziju. To rade samo uhapseni gradjani. Ovi izbori ne mogu da uspeju iako ih vlast gura svim silama. Jer se na njima ne glasa ta bolji zivot gradjana Srbije, vec za veleizdaju Kosova i Metohije i dalju devastaciju teritorije u Raskoj oblasti i severnoj pokrajini u podrucju Potiske krajine. To znaju svi i vlast i opozicija sem gradjana koji su u zabludi i misle da moraju da glasaju, jer ce ih otpustiti ako ne izadju na izbore.

  8. Da se ne lažemo, bojkot je pokušaj dela opzicije da prikaže stalne apstinente, kojih ima oko 35 posto, kao one koji su protiv Vučića, a oni su u suštini protiv svih.

  9. Ovaj čovek i Boris T. su uspeli da me nateraju da ne izlazim na izbore pre 10-ak godina i sada mi objasnjavaju zasto ja ne treba da glasam!!! Pa, Alan Ford nije mogao nesto slicno da nacrta.

  10. Srbi iz Qatara ovog puta ne izlaze na izbore….prijavilo se samo 30tak.

  11. Ma nije tako Dragane, narod ima izbor jer koliko znam sada je preko 12-st stranaka predalo svoje liste…

  12. Botine imate dovoljno svojih portala! Jel vam skoci dnevnica cim ugledate svoj plen? Dobro je da su makar vase poruke malo pismenije, nego inace.
    A Danasu poruka, da li ce konacno objaviti komentar ili samo botine imaju sansu da se oglasavaju na Vasem portalu?

    1. A ovo li je lično tvoj portal pa određuješ ko ima pravo da ga poseti? Pametan čovek ( što ti nisi) je spreman da sasluša i druga mišljenja.

  13. Ovolika kuknjava jasno ukazuje da se i sam Djilas više ne nada da će bojkot uspeti.

  14. Ne izlazak na izbore je odustajenje od odgovornosti i mogućnosti da se utiče na sopstvenu sudbinu, i sudbinu svoje zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.