Đilas: Ne napadajte majku Vuka Ercega 1Foto: FoNet/ Zoran Mrdja

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pozvao je ljude da na tviteru ne napadaju majku dečaka Vuka Ercega koji je preminuo posle sedam godina kome u koju je upao posle pada na Tašmajdanu, a koja ga je okrivila za smrt dečaka.

„Mogu samo da izrazim saučešće zbog smrti tog dečaka i mogu da zamolim ljude da ne napadaju tu ženu, da je ne optužuju da to radi iz političkih razloga i da ne pošalju nijednu ružnu reč. Ona je doživela strašnu tragediju i sve što kaže mora da se razume“, poručio je Đilas.

On je rekao da je u vreme kada je dečak pao i završio u bolnici obišao dete, razgovarao sa lekarima i nudio pomoć, ali da pomoći nije bilo.

Upitan kako komentariše napade na njega zbog fotografija sina Aleksandra Vučića, Danila Vučića, Đilas je rekao da je te fotografije video kao i svi drugi, a da na napade da crta metu na čelo tom momku i uvrede koje su izrečene na njegov račun, naveo da samo zna „da to nije normalno i ne treba da se radi“.

On je poručio da se u politiku vratio da bi se aktuelna vlast smenila, da nikada ne mora da se vrati na vlast, ali da ova vlast mora da ode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari