Đilas: Neophodno da SNS i SPS ne mogu da formiraju vlast, opozicija da napravi tehničku vladu 1foto FoNet Ana Paunković

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je danas da je neophodno da na nivou Srbije Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije ne mogu da formiraju vlast, a da cela opozicija mora da napravi tehničku vladu da bi na budućim izborima glasači birali jednu listu.

„Njihova priča – da je glas za opoziiciju glas za Đilasa, nije tačna. To je glas za povratak normalnosti, stabilnu, bezbednu, mirnu Srbiju u kojoj ćemo moći da pošaljemo našu decu ne samo u školu nego i na koncert i ;utakmicu, a da se ne plašimo za njih“, izjavio je Đilas na televiziji Nova S.

Na pitanje kako objašnjava to koliko ga pominju u narodnoj skupštini, Đilas je to ocenio kao dokaz sunovrata ovog društva i ove države od strane SNS-a i naveo da su ga juče 239 puta pomenuli iako nije bio tamo.

Đilas je istakao da je važnije da pošalje poruku ljudima kako će zemlja da izgleda.

Kako ćemo da rešimo ekonomske probleme, rast cena, da ne budemo pod sankcijama i izolacijom to je smrtna kazna za ovu zemlju, kako ćemo da vratimo penzije. Na sajtu Stranke slobode i pravde će se uskoro naći kalkulator koji će svakom građaninu u Srbiji moći da pokaže koliko para će mu država vratiti kada se vlast promeni“, naveo je Đilas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari