Đilas: Nije bio plan da se uđe u RTS, građani tražili da se mediji oslobode

Ostavite komentar


  1. E moj Dragane… Sinoc si pao na ispitu… Stojis tamo kao fikus ( svaka slicnost je namerna)… Sloboda je sve samo ne kompromis u ime kosarkoskog saveza… Kada se udje, izlazi se, il sa stitom, il na stitu…

  2. Ovi desničari, kao i Vuk Drašković i Zoran Đinđić večito oslobašaju RTS. Pa tamo je većina njihovih, od koga ih oslobašate. Idite pa oslobašajte Pink, Prvu, Studio B.

  3. „Spontani ulazak naroda u RTS“. Da li Vi gospodine Đilas mislite da se narod zakopčava od pozadi? Zar mislite da su ovi sa fantomkama i motornim testerama slučajno ušli u RTS ili je sve režirano? Dosta kukavičkih izjava.

  4. Svi gansteri koji nasilno hoće vlast i lopovi koji da zataškaju lopovluk, u zatvor i to pod hitno!!!!!.
    A N1, koji javno zove samo samo srpske neprijatelje, da pozove opoziciju i vlast, pa da javno čujemo, ko je šta do sada uradio!!!!.

Ostavite komentar


Politika

Prva reakcija opozicije na predlog Save Manojlovića 10

Prva reakcija opozicije na predlog Save Manojlovića

Demokratska stranka (DS) je vraćanje svih mandata predlagala odmah posle izbora u decembru, ali je tada ostala usamljena u tom predlogu, izjavio je njen lider Zoran Lutovac agenciji Beta komentarišući predlog lidera Pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića da opozicone stranke napuste parlament ukoliko se nastavi prekrajanje izborne volje građana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.