Đilas: Nije moguća saradnja sa SNS, Beograd pokazao želju da se vlast promeni

Ostavite komentar


  1. Ceo intervju pada u vodu posle gostovanja AVa na rts. Po njemu, pobedio je svuda u BG, osim na jednom b.m. Kakav baron Minhauzen, ovaj priča bajke kao braća Grim puta 100. Opozicija nije dobila ni glas. Neće sps, neće desničare, njemu ne trebaju jer je sam pobedio sve i ima svu vlast. Nisam iznenađen ni malo. Ponoš, Ćuta, svi primaju novac od neprijatelja a on nije davao novac Klintonovima. Zvali ga u Belu kuću USA jer ga mnogo poštuju a sve ostale zbog donacija. Zna narod.

  2. Zna li on da ni Poks ne želi sa njim.Nece ni Zavetnici.Na koga on računa.

  3. Konacno uci u institucije! Gospodja Tepic, Gospodin Djilas, Gospodin Jeremic, Gospodin Aleksic, i naravno veliki Jerotic.. po meni su duzni da ispostuju ogroman broj ljudi koji su glasali za tu i takvu koaliciju. Predsednicki kandidat Gospodin Ponos odlican izbor. Izbori su zavrseni u trenutku kada se vlast na svim nivoima uspostavi. Ispostujte koaliciju!

  4. Opet..On mora u zatvor..treba ne u Salzburg nego u Ameriku, njihov sud da odluci..oni kad oce strpace tog lopov..u Ko i sve..Strasno, On i brat mu Gojko 30 kuca 60 stanova racuna itd..alo ljudi, trazite barikade..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.