Đilas odbio da odgovara Pinku i Informeru

Ostavite komentar


  1. Đilasa penzionisati podhitno i SZS duplira rejting – inače borba za cenzus – najviše što taj čovek može uraditi za Srbiju da se dobrovoljno povuče iz politike – ako mu je uopšte stalo do promena u Srbiji

      1. Pa realno ne mora da bude bot.Treba sad da se pravimo blesavi ili jos gore da nekoga podrzavamo bsz obzira sta je uradio.Pa necemo valjda da budemo kao SNS botovi.Ako si bio na nekom od protesta 1 od 5 mil, video si da vecina tih ljudi misli svojom glavom.Bez mnogo euforije i odusevljenja, kriticni prema svakome.Definitivno treba predloziti nekog ko nema nikakve mrlje u karijeri.

    1. Srpski je boriti se protiv vlasti bilo koje boje,pogotovo ako je vlast prešla u rušenje ono malo države i njenih institucija.

  2. posle blamaže oko izveštavanja o sastanku sa Merkel trebalo bi u zemlju da propadnu od sramote. klasično izmišljanje vesti koje najverovatnije piše prvorođeni lično. samo zaboravio da im javi da je sastanak odložen.

    1. Treba sa njima puno gore ali da li ste culi snimak? Kako onda treba sa Djikijem?
      To je problem, nema se za koga glasati jer svaki od bivsih iz vlasti nalikuje na Djikija.

      1. U pravu ste, najbolje je ništa ne menjati, trebalo bi razmisliti i o ukidanju izbora, jer, eto, nema se za koga glasati…

      2. Pa jesu li baš svi iz sadašnje opozicije iz bivše vlasti? Ako nisu onda ne stoji da se nema za koga glasati.

        1. Podrzavam vas komentar u potpunosti. Ako se glasa za opoziciju,ne znaci da ce zuti da vladaju. A ovi sadasnji vladari su gori i od zutih.

          1. Koji sad „žuti“? Je l’ oni iz bivše vlasti što ih je više otišlo u SNS nego što ih je ostalo u DS-u? Vesić. Mali, Trivanka, Knežević, lokalne i da ne brojim, pošto im se ni broja ne zna, ovaj sad što prelete pre neki dan…

  3. Onim medijima koji govore istinu i raskrinkavaju ga ,naravno da nece odgovarati kad ne zna kako ce se izvaditi!

        1. Tacno. Dugovao je i tada. Ali mu nije oprosten dug tada. Niti je dobijao grantove od drzave od nekoliko milona evra.
          Nemoj da brkas loncice.

    1. Ne mogu da verujem da neki brani Djilas ovo bahato ponašanje. Ja ne čitam informer a skoro i ne gledam Pink ali neko ko se predstavlja kao demokrata preti da ce da zatvara tabloid i oduzima frekfencije. Setite se samo izveštaja Verice Barac de ga je etiketirala kao čoveka iz vlasti koji pokriva preko 90% medijskog prostora. Pa on je odredjivao koliko ce koji mediji dobijati para. Secam se i onog snimka kada preti policajcu šta ceš ti mrco da radiš kada ja dodajem na vlast. Nikada više Djiki

    2. Hahahahaha… E stvarno vam je ispran mozak. Pa sta ces onda na ovom sajtu ako ti ne odgovarana N1, Danas i sl.

  4. Pink i Informeri nisu mediji i nemaju sta da traze na konferenici za medije. Ne vidim razloga da Djilas komunicira sa neprincipijelnim i neprofesionalnim predstavnicima stranackih razglasnih stanica.

  5. samo im odgovoriti da će im biti odgovoreno na sva pitanja ako naprave emisiju od sat vremena na kojoj će on biti jedini gost. tako bi trebali svi prema tom propagandnom sredstvu da imaju odnos.

Ostavite komentar


Politika

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina 10

Briselski nesporazumi i dalje traju: Sagovornici danasa o značaju Briselskog sporazuma posle 11 godina

Iako je u prvim godinama uprkos otporu doprineo i evropskim integracijama Srbije i Kosova, čak i približavanju između njih, Briselski sporazum posle 11 godina od potpisivanja zarad Severa Kosova je propao i sve je manje Srba na KiM. Reč je o briselskom nesporazumu, jer je za sporazum potreban kompromis, a oni koji su sedeli prekoputa Srbije nisu bili spremni da ga načine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.